Musicaldance

Let op!

Voor leerlingen onder de 21 jaar zijn de tarieven, voor alle instrumenten, op te vragen bij de muziekvereniging in uw woonkern (proeflessen zijn altijd gratis!).
Na inschrijving brengt Kaliber Kunstenschool u in contact met de vereniging voor verwerking van de inschrijving.
Ook kunt u zelf rechtstreeks contact opnemen voor meer informatie met de desbetreffende vereniging.
Klik hieronder op de knop ‘meer informatie’.

Meer informatie

Musical dans is eigenlijk niet een specifieke stijl, maar maakt gebruik van allerlei verschillende stijlen. Het gaat veelal om het inleven in een rol, om emotie te kunnen tonen in je dans. Kijk maar eens naar diverse musicals. De een is heel vrolijk en ga je bijvoorbeeld meer streetdance of hiphop dansen. Het andere moment, of in een andere rol, kan er iets heel droevigs gebeuren en moet je dansen op rustige muziek. Hier zal je dan technieken van moderne of jazz dans voor gebruiken.

Voordelen van dansen bij Kaliber

–              Professioneel geschoolde docenten

–              Mogelijkheid om op te treden

–              40% korting op een tweede groepsles (bijvoorbeeld een andere dansstijl of volg theater / musical les)

Proberen met een proefles Musicaldance

Heb je helemaal zin gekregen om ook lekker te dansen? Je kunt bij Kaliber altijd een gratis proefles aanvragen. Musicaldance wordt gegeven in Almelo en Enschede. Je mag dan eens komen meedoen in de les en ontdekken of het iets voor je is. Neem hiervoor contact op met onze Klantenservice via info@kaliberkunstenschool.nl, 088-4868700 of vraag een proefles aan.

Vraag hier een gratis proefles aan!

Sorry, we hebben geen cursussen gevonden die voldoen aan je zoekopdracht. Pas je zoekopdracht aan de linkerkant van deze pagina aan, of ga terug naar het cursusaanbod.
U kunt ook per e-mail of telefoon contact met ons opnemen.

Postcode prijscheck

We vragen je postcode om de juiste tarieven te kunnen tonen. De tarieven kunnen per gemeente wat variëren i.v.m. subsidies die gemeenten beschikbaar stellen.

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens of vul een andere postcode in.

21- € 21+ €

Inlevingsvermogen

Dat je als musical danser goed moet kunnen dansen is natuurlijk logisch, maar een goed inlevingsvermogen en kunnen acteren is net zo belangrijk. Net als bij theater moet je het publiek overtuigen van een bepaald gevoel. Jazz dans is een stijl waarmee je drama en bijvoorbeeld verdriet goed kunt overbrengen. Met hiphop dans kun je helemaal los gaan en zorgen dat het publiek haast niet kan blijven zitten in hun stoelen.

Je hoeft natuurlijk deze stijlen nog niet allemaal perfect te beheersen! Musical en theater dans is echt voor iedereen en zeker voor kinderen en jongeren is het een leuke manier om met dansen bezig te zijn. Kinderen kunnen hun energie kwijt in de hiphop bewegingen!

De docent: Urvin Monte

De cursus Musical dans wordt bij Kaliber gegeven door bekende danser Urvin Monte. Deze musicalster heeft ontzettend veel ervaring met musical- en streetdance en heeft daarmee op talloze podia gestaan. Zo speelde hij rollen in onder andere Mamma Mia, Hairspray, Legally Blonde en Shrek. Voor zijn rol in de musical Five Guys Named Moe ontving hij zelfs de John Kraaijkamp Musical Award. Als iemand jou kan leren hoe je musical dans op een juiste manier uit kunt voeren, is het Urvin Monte wel!

Postcode prijscheck

Vul hier je postcode in voor de prijzen binnen jouw gemeente.

Prijzen opvragen

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens of vul een andere postcode in.

Kunnen we je helpen?