fbpx

Musicalklas

Op een speelse manier toneel leren spelen dansen en zingen, dat doe je in een musicalklas! Bekijk hieronder het aanbod. Voor meer informatie over de verschillende klassen scroll je nog een stukje verder door.

Let op!

Voor leerlingen onder de 21 jaar zijn de tarieven, voor alle instrumenten, op te vragen bij de muziekvereniging in uw woonkern (proeflessen zijn altijd gratis!).
Na inschrijving brengt Kaliber Kunstenschool u in contact met de vereniging voor verwerking van de inschrijving.
Ook kunt u zelf rechtstreeks contact opnemen voor meer informatie met de desbetreffende vereniging.
Klik hieronder op de knop ‘meer informatie’.

Meer informatie

Vraag hieronder een gratis proefles aan!

Korte Cursus

Omschrijving
Leeftijd
Lesdag
Locatie
21- €
21+ €
Kidsklas musical 1
6 - 9
dinsdag
Almelo
Vul postcode in.
Vul postcode in.
Locatie:
Theaterruimte Kamer 27, Elisabethhof 2, Almelo
Docent:
Linda Veenhuizen
Leeftijdscategorie:
6 - 9
Lesdag:
dinsdag
Frequentie:
Wekelijks
Type cursus:
groepslessen korte cursus
Startdatum:
19-04-2022
Tijd:
15:30 tot 16:30

Postcode prijscheck

We vragen je postcode om de juiste tarieven te kunnen tonen. De tarieven kunnen per gemeente wat variëren i.v.m. subsidies die gemeenten beschikbaar stellen.

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens of vul een andere postcode in.

21- € 21+ €

Musicalklas 1 (6 tot 9 jaar) en 2 (9 tot 12 jaar)

Houd je van acteren, zingen en dansen? Dan ben jij voor de musicalklas geboren! In de musicalklas staat het ontdekken van de drie musical disciplines centraal. Je krijgt les in zang, dans en acteren; dé onderdelen van musical!  Daarbij is spelplezier erg belangrijk. Denk aan improvisatiespellen, zelf scenes maken en een daarbij behorend kostuum uitzoeken, liedjes instuderen met daarbij een daarbij behorend dansje en ga zo maar door. Naarmate het jaar vordert werk je samen met je eigen groep naar een mini eindmusical! Je werkt met een script met je eigen rol. Welke musical het wordt, zal in de loop van het jaar bekend gemaakt worden.

Musicalproductieklas 1 (8 tot 10 jaar), 2 (10 tot 12 jaar) en 3 (12 tot 18 jaar)

Droom je ervan om in een grote musical te spelen?  Houd je van acteren, zingen en dansen? Dan ben jij voor de musicalproductieklas geboren

In de musicalproductieklas staat het werken aan een grote eindmusical centraal. Onder leiding van een professionele docent werk je samen met alle andere musicalproductieklassen aan een grote gezamenlijke musicalproductie.

In de eerste periode van het jaar zullen we veel bezig zijn met techniek (zangtechniek/speltechniek). Denk aan improvisatiespellen, scenes spelen, liedjes instuderen met de daarbij behorende techniek. Het ontdekken van je eigen mogelijkheden, talenten en kwaliteiten staat daarin centraal.

Naarmate het jaar vordert werk je samen met alle musicalproductiegroepen naar een grote eindmusical! Welke musical het wordt, zal in de loop van het jaar bekend gemaakt worden.

 

De docenten

Kaliber heeft de leukste musicaldocenten! Klik op de naam van de docent om haar beter te leren kennen: (link naar docent op docentenpagina)

Marisa van der Meer

Linda Veenhuizen

Postcode prijscheck

Vul hier je postcode in voor de prijzen binnen jouw gemeente.

Prijzen opvragen

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens of vul een andere postcode in.

Kunnen we je helpen?