Musicalklas 3

Let op!

Voor leerlingen onder de 21 jaar zijn de tarieven, voor alle instrumenten, op te vragen bij de muziekvereniging in uw woonkern (proeflessen zijn altijd gratis!).
Na inschrijving brengt Kaliber Kunstenschool u in contact met de vereniging voor verwerking van de inschrijving.
Ook kunt u zelf rechtstreeks contact opnemen voor meer informatie met de desbetreffende vereniging.
Klik hieronder op de knop ‘meer informatie’.

Meer informatie

Droom jij er van om ooit op Broadway te spelen? En houd je van acteren, zingen en dansen? Dan ben jij voor de musicalklas geboren.

Wil je graag een theaterworkshop bij jou op school of in de klas? Klik dan hier voor meer informatie.

Sorry, we hebben geen cursussen gevonden die voldoen aan je zoekopdracht. Pas je zoekopdracht aan de linkerkant van deze pagina aan, of ga terug naar het cursusaanbod.
U kunt ook per e-mail of telefoon contact met ons opnemen.

Postcode prijscheck

We vragen je postcode om de juiste tarieven te kunnen tonen. De tarieven kunnen per gemeente wat variëren i.v.m. subsidies die gemeenten beschikbaar stellen.

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens of vul een andere postcode in.

21- € 21+ €

Je krijgt les in de disciplines zang, dans en acteren; dé onderdelen van musical! Onder leiding van de professionele docent(en) ontdek je je eigen mogelijkheden, talenten en kwaliteiten.  In de eerste periode van het jaar zullen we veel bezig zijn met techniek (Zangtechniek/speltechniek). Denk aan improvisatiespellen, scenes spelen uit musicals, liedjes instuderen met daarbij de juiste technieken en ga zo maar door. Naarmate het jaar vordert werk je samen met alle groepen naar een grote eindmusical! Welke Musical het wordt, zal in de loop van het jaar bekend gemaakt worden.

Postcode prijscheck

Vul hier je postcode in voor de prijzen binnen jouw gemeente.

Prijzen opvragen

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens of vul een andere postcode in.

Kunnen we je helpen?