Peuterdans

Let op!

Voor leerlingen onder de 21 jaar zijn de tarieven, voor alle instrumenten, op te vragen bij de muziekvereniging in uw woonkern (proeflessen zijn altijd gratis!).
Na inschrijving brengt Kaliber Kunstenschool u in contact met de vereniging voor verwerking van de inschrijving.
Ook kunt u zelf rechtstreeks contact opnemen voor meer informatie met de desbetreffende vereniging.
Klik hieronder op de knop ‘meer informatie’.

Meer informatie

Peuterdans is een les vol dans, plezier en nieuwe vriendjes en vriendinnetjes! Tijdens de les kunnen de kinderen zich helemaal inleven en uitleven met als doel om de fantasie te prikkelen en ze bewust te maken van hun eigen bewegingsmogelijkheden. Een leuke manier voor peuters om zich fysiek en muzikaal te ontwikkelen. Peuterdans is een korte cursus van 10 lessen van 45 min. die drie keer per jaar gegeven wordt op de locaties Enschede, Almelo en Oldenzaal. Je kunt er dus voor kiezen om één keer 10 lessen mee te doen en als je peuter het leuk vindt ook de vervolg cursus te doen. 

 

Sorry, we hebben geen cursussen gevonden die voldoen aan je zoekopdracht. Pas je zoekopdracht aan de linkerkant van deze pagina aan, of ga terug naar het cursusaanbod.
U kunt ook per e-mail of telefoon contact met ons opnemen.

Postcode prijscheck

We vragen je postcode om de juiste tarieven te kunnen tonen. De tarieven kunnen per gemeente wat variëren i.v.m. subsidies die gemeenten beschikbaar stellen.

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens of vul een andere postcode in.

21- € 21+ €

Peuterdans is geschikt voor de kleintjes vanaf 2,5 jaar. Er wordt gedanst op kindermuziek dat aansluit bij hun interesse. Ze kunnen de liedjes herkennen van bijvoorbeeld televisieprogramma’s, maar ook juist nieuwe stijlen en liedjes worden geïntroduceerd. Tijdens de lessen worden de kinderen onder andere gestimuleerd creatief te denken, samen te spelen en ritmisch te bewegen. Spelenderwijs leren ze bewegen en dansen.

Kledingadvies:

Makkelijk zittende kleding, balletschoentjes of sokjes met antislip profiel.

Docenten

Bij Kaliber hebben we de leukste Peuterdans-docenten! Sandra Groener en Adinda Groeneveld krijgen jouw kind met heel veel plezier in beweging.

Postcode prijscheck

Vul hier je postcode in voor de prijzen binnen jouw gemeente.

Prijzen opvragen

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens of vul een andere postcode in.

Kunnen we je helpen?