Voices in Pop

Let op!

Voor leerlingen onder de 21 jaar zijn de tarieven, voor alle instrumenten, op te vragen bij de muziekvereniging in uw woonkern (proeflessen zijn altijd gratis!).
Na inschrijving brengt Kaliber Kunstenschool u in contact met de vereniging voor verwerking van de inschrijving.
Ook kunt u zelf rechtstreeks contact opnemen voor meer informatie met de desbetreffende vereniging.
Klik hieronder op de knop ‘meer informatie’.

Meer informatie

V.I.P. is een popkoor waar in de eerste plaats iedereen welkom is en waar een goede balans tussen hard werken, persoonlijke, maar ook gezamenlijke ontwikkeling en plezier hoog in het vaandel staat. Van Adele tot Journey, wij durven alles aan!

Vraag hier een gratis proefles aan!

Sorry, we hebben geen cursussen gevonden die voldoen aan je zoekopdracht. Pas je zoekopdracht aan de linkerkant van deze pagina aan, of ga terug naar het cursusaanbod.
U kunt ook per e-mail of telefoon contact met ons opnemen.

Postcode prijscheck

We vragen je postcode om de juiste tarieven te kunnen tonen. De tarieven kunnen per gemeente wat variëren i.v.m. subsidies die gemeenten beschikbaar stellen.

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens of vul een andere postcode in.

21- € 21+ €

Bij Voices In Pop gaat het er niet alleen om dat iedereen zijn eigen partijen kan instuderen en zingen, maar juist om het luisteren naar elkaar en leren samen te zingen! Daarnaast wordt er door de dirigent, die van oorsprong zangdocente is, ook regelmatig aandacht besteed aan zangtechniek. Op deze manier is er naast het plezier van samen zingen ook ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Dit alles in een goede verhouding tussen gezelligheid en resultaat.

V.I.P. is een relatief nieuw koor dat begin 2016 ontstaan is in Bornerbroek. Het koor is sinds die tijd bijzonder snel gegroeid, zowel qua het aantal leden als met het niveau. Plezier in zingen staat zeker voorop, maar we werken wel gedisciplineerd en willen samen zo hard mogelijk groeien, zowel individueel als in groepsverband. Zangtechniek tot melodiegeheugen, overal wordt aandacht aan besteedt. Aangezien popmuziek een heel ruim begrip is, is ook ons repertoire heel breed. We zingen van Adele tot Journey en van golden oldies tot actuele top 40. Alles komt aan bod. Het is ons streven om elk jaar een aantal optredens te verzorgen op verschillende gelegenheden. Hierbij kan je denken aan een optreden tijdens een leerlingenconcert van Kaliber, een eigen concert of een aantal nummers tijdens een kerstmarkt. Iedereen is vrij om opties aan te dragen.

Postcode prijscheck

Vul hier je postcode in voor de prijzen binnen jouw gemeente.

Prijzen opvragen

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens of vul een andere postcode in.

Kunnen we je helpen?