Scoop! Vocal group

Let op!

Voor leerlingen onder de 21 jaar zijn de tarieven, voor alle instrumenten, op te vragen bij de muziekvereniging in uw woonkern (proeflessen zijn altijd gratis!).
Na inschrijving brengt Kaliber Kunstenschool u in contact met de vereniging voor verwerking van de inschrijving.
Ook kunt u zelf rechtstreeks contact opnemen voor meer informatie met de desbetreffende vereniging.
Klik hieronder op de knop ‘meer informatie’.

Meer informatie

Deze energieke vocal group is een nieuw koor voor jongeren van 12 tot 18 jaar, die het tof vinden om samen te zingen en van alles te leren over zangtechniek.

Bij sommige nummers hebben we pianobegeleiding, voor andere nummers werken we met een backing track. Je hoeft zeker niet perfect te kunnen zingen om mee te mogen doen, maar het is wel belangrijk dat je toon kunt houden én lekker enthousiast bent! Het streven is om vier keer per jaar op te treden bij evenementen en korenfestivals.

We repeteren iedere maandag in Almelo en zingen dan twee- en driestemmige popsongs van bijvoorbeeld Adele, Pink en Loreen. Ook gaan we aan de slag met mashups. Het koor wordt gedirigeerd door Marjon Revet-Weerink.

Sorry, we hebben geen cursussen gevonden die voldoen aan je zoekopdracht. Pas je zoekopdracht aan de linkerkant van deze pagina aan, of ga terug naar het cursusaanbod.
U kunt ook per e-mail of telefoon contact met ons opnemen.

Postcode prijscheck

We vragen je postcode om de juiste tarieven te kunnen tonen. De tarieven kunnen per gemeente wat variëren i.v.m. subsidies die gemeenten beschikbaar stellen.

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens of vul een andere postcode in.

21- € 21+ €

Postcode prijscheck

Vul hier je postcode in voor de prijzen binnen jouw gemeente.

Prijzen opvragen

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens of vul een andere postcode in.

Kunnen we je helpen?