Speechless NIEUW

Let op!

Voor leerlingen onder de 21 jaar zijn de tarieven, voor alle instrumenten, op te vragen bij de muziekvereniging in uw woonkern (proeflessen zijn altijd gratis!).
Na inschrijving brengt Kaliber Kunstenschool u in contact met de vereniging voor verwerking van de inschrijving.
Ook kunt u zelf rechtstreeks contact opnemen voor meer informatie met de desbetreffende vereniging.
Klik hieronder op de knop ‘meer informatie’.

Meer informatie

Speechless is een popkoor met een geheel eigen geluid! Dirigent Martijn Bakker arrangeert namelijk vooral zelf de popnummers die ze zingen. Het is een gevarieerd koor waarbij vooral jong volwassenen zingen. Bij elke repetitie wordt zo goed mogelijk gezongen, maar gezelligheid is minstens zo belangrijk. Elk optreden is een feestje waarbij ook wordt gedacht aan passende choreografie. Geen zorgen, deze danspasjes zijn niet al te moeilijk!

Vraag hier een gratis proefles aan!

Groepsles

Omschrijving
Leeftijd
Lesdag
Locatie
21- €
21+ €
Popkoor Speechless
16 - 99
woensdag
Enschede
Vul postcode in.
Vul postcode in.
Locatie:
Enschede, W. Wilminkplein 1-4e verd. lok. 04.01
Docent:
Martijn Bakker
Leeftijdscategorie:
16 - 99
Lesdag:
woensdag
Frequentie:
Wekelijks
Type cursus:
groepslessen jaarcursus
Startdatum:
07-09-2022
Tijd:
20:00 tot 21:30

Postcode prijscheck

We vragen je postcode om de juiste tarieven te kunnen tonen. De tarieven kunnen per gemeente wat variëren i.v.m. subsidies die gemeenten beschikbaar stellen.

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens of vul een andere postcode in.

21- € 21+ €

Speechless is een jong en enthousiast popkoor met zo’n 20 leden, zowel mannen als vrouwen, die zijn onderverdeeld in 6 stemgroepen: sopranen, mezzosopranen, mezzoalten, alten, tenoren en bassen. Sommige nummers zingen we met pianobegeleiding andere a capella. Dit kunnen 4-, 5- of 6-stemmige nummers zijn, met of zonder solisten. Ook zit er afwisseling in de stemgroepen die in een nummer de ‘lead’ zingen.

We onderscheiden ons van andere koren door onze relatief jonge leeftijd en uitstraling. Daarnaast hebben we een repertoire dat grotendeels bestaat uit recente popnummers. Doordat onze dirigent, Martijn Bakker, veel van onze nummers zelf arrangeert hebben we een heel eigen geluid.

Bij de repetities zijn we enthousiast bezig, waarbij naast zo goed mogelijk zingen gezelligheid ook belangrijk is. Ons enthousiasme voor het samen zingen laten we ook bij optredens graag zien. Plezier in het zingen staat bij ons voorop, maar we gaan daarbij óók voor kwaliteit. Elk optreden proberen we iets speciaals mee te geven. Dit doen we naast zang ook met (niet al te moeilijke) choreografie.

Lijkt het je leuk om mee te zingen met Speechless of om het in ieder geval eens te proberen? Kom dan – geheel vrijblijvend – naar een van onze repetities om te ervaren hoe het bij ons is. Zangervaring is geen vereiste (wel een ‘pré’), enthousiasme en inzet wel!

Postcode prijscheck

Vul hier je postcode in voor de prijzen binnen jouw gemeente.

Prijzen opvragen

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens of vul een andere postcode in.

Kunnen we je helpen?