Splendium

Let op!

Voor leerlingen onder de 21 jaar zijn de tarieven, voor alle instrumenten, op te vragen bij de muziekvereniging in uw woonkern (proeflessen zijn altijd gratis!).
Na inschrijving brengt Kaliber Kunstenschool u in contact met de vereniging voor verwerking van de inschrijving.
Ook kunt u zelf rechtstreeks contact opnemen voor meer informatie met de desbetreffende vereniging.
Klik hieronder op de knop ‘meer informatie’.

Meer informatie

Splendidum is een groep bestaande uit akoestisch gitaren, percussie en zang.  Repertoire bestaat uit songs van Ed Sheeran, Philip Philips, Imagine Dragons etc. Speel je gitaar, percussie, akoestische basgitaar (mag ook  cello of contrabas) of zing je graag kom eens langs!

Alleen muziek maken is heel leuk, maar samen musiceren is nog leuker! In een groep musiceren leer je naar elkaar te luisteren en leer je je eigen partij zo te spelen dat het gezamenlijke resultaat optimaal klinkt. En als dan een muziekstuk of popsong “lekker loopt” geeft dat de spelers enorm veel voldoening!

Sorry, we hebben geen cursussen gevonden die voldoen aan je zoekopdracht. Pas je zoekopdracht aan de linkerkant van deze pagina aan, of ga terug naar het cursusaanbod.
U kunt ook per e-mail of telefoon contact met ons opnemen.

Postcode prijscheck

We vragen je postcode om de juiste tarieven te kunnen tonen. De tarieven kunnen per gemeente wat variëren i.v.m. subsidies die gemeenten beschikbaar stellen.

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens of vul een andere postcode in.

21- € 21+ €

Postcode prijscheck

Vul hier je postcode in voor de prijzen binnen jouw gemeente.

Prijzen opvragen

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens of vul een andere postcode in.

Kunnen we je helpen?