Stopmotion

Let op!

Voor leerlingen onder de 21 jaar zijn de tarieven, voor alle instrumenten, op te vragen bij de muziekvereniging in uw woonkern (proeflessen zijn altijd gratis!).
Na inschrijving brengt Kaliber Kunstenschool u in contact met de vereniging voor verwerking van de inschrijving.
Ook kunt u zelf rechtstreeks contact opnemen voor meer informatie met de desbetreffende vereniging.
Klik hieronder op de knop ‘meer informatie’.

Meer informatie

Met foto’s bewegend beeld creëren, dat ga je doen in de workshop stop-motion. Bedenk een karakter, een verhaal en maak het decor! Door van elke beweging een foto te maken en deze kort achter elkaar weer te geven, ontstaat er een video. In 10 lessen wordt er veel tijd besteed aan het verhaal, personages, decor en ook muziek en geluid.

Sorry, we hebben geen cursussen gevonden die voldoen aan je zoekopdracht. Pas je zoekopdracht aan de linkerkant van deze pagina aan, of ga terug naar het cursusaanbod.
U kunt ook per e-mail of telefoon contact met ons opnemen.

Postcode prijscheck

We vragen je postcode om de juiste tarieven te kunnen tonen. De tarieven kunnen per gemeente wat variëren i.v.m. subsidies die gemeenten beschikbaar stellen.

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens of vul een andere postcode in.

21- € 21+ €

Het maken van een stop-motion video is echt teamwork. Je kan de camera bedienen, acteur of regisseur zijn. Samen ga je nadenken wat voor verhaal je wilt vertellen. Spannend, eng of verdrietig? Wat voor achtergrond hoort daarbij? Door het gebruik van de juiste muziek en geluiden wek je een gevoel op bij de kijker.

Het vormgeven van de karakters en het decor kan op veel verschillende manieren: klei, papier, tekenen of misschien wel met Lego. Als alle foto’s genomen zijn, worden deze achter elkaar gezet op de computer en heb je een video! Deze plaatsen we vervolgens op Youtube om het aan zoveel mogelijk mensen te laten zien. Misschien gaan we wel viral?! Met deze workshop kun jij al je creativiteit kwijt!

https://youtu.be/KOUYwuRxcLs

Postcode prijscheck

Vul hier je postcode in voor de prijzen binnen jouw gemeente.

Prijzen opvragen

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens of vul een andere postcode in.

Kunnen we je helpen?