Cool Kids!

Hou jij van zang, toneel, rap, musical, dans, theater en je eigen liedjes schrijven? Dan is de Cool Kids! echt iets voor jou. Ben je tussen de 7 en 12 jaar en wil je ontdekken wat je allemaal kan, geef je dan zeker op. Elke week zingen en spelen we in Almelo en Oldenzaal de sterren van de hemel!

Let op!

Voor leerlingen onder de 21 jaar zijn de tarieven, voor alle instrumenten, op te vragen bij de muziekvereniging in uw woonkern (proeflessen zijn altijd gratis!).
Na inschrijving brengt Kaliber Kunstenschool u in contact met de vereniging voor verwerking van de inschrijving.
Ook kunt u zelf rechtstreeks contact opnemen voor meer informatie met de desbetreffende vereniging.
Klik hieronder op de knop ‘meer informatie’.

Meer informatie

We zingen van musical tot popliedjes, Engels en Nederlands, we leren rappen, bodypercussie, beatboxen, acteren en nog véél meer. Ook leer je in het theaterkoor beter zingen, samen én af en toe solo. Daarnaast zetten we ook jouw andere talenten in, dus misschien bedenk jij wel een dansje bij één van de liedjes, of speel je een spetterende solo op jouw instrument.

Vind je het best wel spannend om in een groep te zingen? Ook daar werken we samen aan, zodat we van iedereen een podiumtijger maken. Plezier staat natuurlijk voorop, en elke week maken we er een feestje van!

Vraag hier een gratis proefles aan voor Cool Kids!

Sorry, we hebben geen cursussen gevonden die voldoen aan je zoekopdracht. Pas je zoekopdracht aan de linkerkant van deze pagina aan, of ga terug naar het cursusaanbod.
U kunt ook per e-mail of telefoon contact met ons opnemen.

Postcode prijscheck

We vragen je postcode om de juiste tarieven te kunnen tonen. De tarieven kunnen per gemeente wat variëren i.v.m. subsidies die gemeenten beschikbaar stellen.

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens of vul een andere postcode in.

21- € 21+ €

Postcode prijscheck

Vul hier je postcode in voor de prijzen binnen jouw gemeente.

Prijzen opvragen

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens of vul een andere postcode in.

Kunnen we je helpen?