Theater musical dans

Let op!

Voor leerlingen onder de 21 jaar zijn de tarieven, voor alle instrumenten, op te vragen bij de muziekvereniging in uw woonkern (proeflessen zijn altijd gratis!).
Na inschrijving brengt Kaliber Kunstenschool u in contact met de vereniging voor verwerking van de inschrijving.
Ook kunt u zelf rechtstreeks contact opnemen voor meer informatie met de desbetreffende vereniging.
Klik hieronder op de knop ‘meer informatie’.

Meer informatie

Deze gemixte dansles Theater- en Musicaldans combineert expressie en emotie met vooral lekker veel dansen. Ideaal als je niet goed kunt kiezen tussen dansen en toneelspelen! Ook zeer geschikt als verdieping of uitbreiding op je huidige ballet, musical- of theaterlessen. De lessen worden gegeven in Almelo.

Sorry, we hebben geen cursussen gevonden die voldoen aan je zoekopdracht. Pas je zoekopdracht aan de linkerkant van deze pagina aan, of ga terug naar het cursusaanbod.
U kunt ook per e-mail of telefoon contact met ons opnemen.

Postcode prijscheck

We vragen je postcode om de juiste tarieven te kunnen tonen. De tarieven kunnen per gemeente wat variëren i.v.m. subsidies die gemeenten beschikbaar stellen.

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens of vul een andere postcode in.

21- € 21+ €

Theater/Musical dans

In de lessen musicaldans komen stijlen als jazz, modern, streetdance en latin aan bod en staan expressie, creativiteit en danstechniek centraal. Motorische en fysieke vaardigheden worden spelenderwijs ontwikkeld evenals gevoel voor ruimte, tijd en ritme. Verder spelen het leren samenwerken en het werken aan zelfvertrouwen een belangrijke rol.
In de lessen musicaldans staat naast het aanleren van een choreografie ook het performance-element (expressie) centraal. We leren aan de hand van verschillende thema’s en op een speelse manier een bepaalde emotie of boodschap overbrengen in onze dans. Plezier verzekerd!

Docente Sonja Bleijerveld

Op haar vierde is ze begonnen met het volgen van danslessen waardoor ze al gauw de smaak te pakken kreeg en op de dansacademie ArtEZ in Arnhem belandde. Daarnaast heeft ze danstherapie volgens de methode Querido in Enschede en kinderyoga bij Anada Yoga centrum in Ellecom gestudeerd. De combinatie van deze opleidingen maakt dat Sonja met een bredere blik en benadering lesgeeft aan kinderen en volwassenen. Ze vind het heerlijk om het vrije, vrolijke, technische en verfijnde van dans door te geven. In de danslessen staat dansplezier voorop. Uiteraard gevolgd door danstechniek.

Kledingvoorschriften: 

  • Legging met balletpak/t-shirt en blote voeten.

Tijdens de lessen: geen sieranden/horloges, lang haar opgestoken in een knot.

Postcode prijscheck

Vul hier je postcode in voor de prijzen binnen jouw gemeente.

Prijzen opvragen

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens of vul een andere postcode in.

Kunnen we je helpen?