Leeftijd

Dit is een beschrijvende tekst

Gemeente

Cursusduur


Vakantie activiteit Toneel

Let op!

Voor leerlingen onder de 21 jaar zijn de tarieven, voor alle instrumenten, op te vragen bij de muziekvereniging in uw woonkern (proeflessen zijn altijd gratis!).
Na inschrijving brengt Kaliber Kunstenschool u in contact met de vereniging voor verwerking van de inschrijving.
Ook kunt u zelf rechtstreeks contact opnemen voor meer informatie met de desbetreffende vereniging.
Klik hieronder op de knop ‘meer informatie’.

Meer informatie

Docent René van de Wateringen dompelt jou onder in de wereld van toneel! Op donderdag 30 april van 10:00 – 11:30 uur volg je een interactieve workshop en ga je aan de slag met gezichtsexpressie-oefeningen en het uitbeelden van verschillende emoties. Daarna wordt er door de theaterdocent een verhaal verteld waarin jij mag meespelen!

In een land hier ver vandaan leefde namelijk ooit een koning die niet kon lezen, en daarom zijn volk verbood om te lezen. Iedereen deed dat natuurlijk stiekem toch, maar als de koning langskwam moesten ze hun gezicht goed in de plooi houden. Hoe zou jij dat doen? En hoe gebruik je verschillende gezichtsuitdrukkingen om een gevoel over te brengen? Dat leer je in deze leuke workshop.

Meld je aan voor 29 april!

Sorry, we hebben geen cursussen gevonden die voldoen aan je zoekopdracht. Pas je zoekopdracht aan de linkerkant van deze pagina aan, of ga terug naar het cursusaanbod.
U kunt ook per e-mail of telefoon contact met ons opnemen.

Postcode prijscheck

We vragen je postcode om de juiste tarieven te kunnen tonen. De tarieven kunnen per gemeente wat variëren i.v.m. subsidies die gemeenten beschikbaar stellen.

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens of vul een andere postcode in.

21- 21+

Postcode prijscheck

Vul hier je postcode in voor de prijzen binnen jouw gemeente.

Prijzen opvragen

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens of vul een andere postcode in.

Kunnen we je helpen?