Van idee tot Demo

Zelf muziek bedenken en opnemen is een steeds populairdere manier van met muziek bezig zijn. Alle digitale mogelijkheden zijn voor iedereen binnen handbereik. Maar hoe doe je dat nou eigenlijk? In de laagdrempelige cursus 'Van Idee tot demo' leer je je eigen song schrijven en produceren. Treed in de voetsporen van veelzijdige artiesten zoals Duncan Laurence, Ed Sheeran en Jeangu Macroy!

Let op!

Voor leerlingen onder de 21 jaar zijn de tarieven, voor alle instrumenten, op te vragen bij de muziekvereniging in uw woonkern (proeflessen zijn altijd gratis!).
Na inschrijving brengt Kaliber Kunstenschool u in contact met de vereniging voor verwerking van de inschrijving.
Ook kunt u zelf rechtstreeks contact opnemen voor meer informatie met de desbetreffende vereniging.
Klik hieronder op de knop ‘meer informatie’.

Meer informatie

De cursus bestaat uit tien groepslessen van 1 uur. In de cursus komen alle aspecten van het schrijven en opnemen van een eigen nummer voorbij. De eerste vier weken werk je samen met docent Songwriting Didier Leclaire aan je eigen nummer. Je denkt na over bijvoorbeeld de vorm van je nummer, hoe je een melodie ontwikkelt en welke harmonie je daarbij kiest.

De volgende zes weken ga je werken onder leiding van de docent Producing Kelvin Bolink om je nummer op te nemen. Je leert werken met software om te producen, hoe je opneemt, processt,  mixt en mastert.

Vraag hier een gratis proefles aan!

 

Sorry, we hebben geen cursussen gevonden die voldoen aan je zoekopdracht. Pas je zoekopdracht aan de linkerkant van deze pagina aan, of ga terug naar het cursusaanbod.
U kunt ook per e-mail of telefoon contact met ons opnemen.

Postcode prijscheck

We vragen je postcode om de juiste tarieven te kunnen tonen. De tarieven kunnen per gemeente wat variëren i.v.m. subsidies die gemeenten beschikbaar stellen.

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens of vul een andere postcode in.

21- € 21+ €

De docenten
Kaliber heeft voor deze cursus de leukste docenten uitgezocht, met heel veel ervaring op het gebied van songwriting en producing! Klik op de naam van de docent om meer over hem te weten te komen.
Didier Leclaire
Kelvin Bolink

Postcode prijscheck

Vul hier je postcode in voor de prijzen binnen jouw gemeente.

Prijzen opvragen

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens of vul een andere postcode in.

Kunnen we je helpen?