Zang Pop

Lijkt het je leuk om te zingen? Bekijk dan het aanbod hieronder. De individuele cursussen plan je in overleg met de docent in en kunnen vrijwel altijd bij jou in de buurt gegeven worden op een tijd die jou uitkomt! Kijk per gemeente welke koren of bands er zijn om aan deel te nemen.

Tijdens de cursus Zang Pop leer je de mogelijkheden van je stem optimaal te benutten. Dan kun jij straks net zo goed zingen als al die popsterren. Reken maar dat al die popsterren ook flink wat zanglessen nodig hebben voordat ze dat spetterende live-optreden verzorgen.

Zingen wordt steeds populairder en het is voor iedereen te leren. Je kunt vaak meer met je stem dan je denkt! Tijdens de zanglessen leer je verschillende technieken en ga je aan de slag met microfoontechniek, dictie, performance en improvisatie.

Het repertoire tijdens de zanglessen? Pop, rock, country, musical of kleinkunst. Tijdens de zangles besteed je samen met de docent aandacht aan je microfoontechniek, presentatie en interpretatie van tekst. Ook is er aandacht voor je houding, expressie, meerstemmige zang en ga zo maar door. Het is ook mogelijk om in een bandje te zingen. Super dynamisch en afwisselend.

Wil je liever klassiek of een andere stijl? Kijk dan bij Zang Algemeen.

 

Bekijk hier de tarieven van de cursussen per gemeente.

Zang Pop individueel

Leeftijdscategorie:
Vanaf 6 jaar
Lesdag:
In overleg
Type cursus:
Individuele lessen jaar cursus

Startdatum en tijd zijn nog niet bekend.