Gratis proefles

Wat ga je doen in de voorjaarsvakantie?

Het is al bijna voorjaarsvakantie! Sommigen gaan op wintersport of misschien lekker naar de zon, maar thuis blijven is net zo leuk! Kaliber heeft namelijk een aantal hele mooie workshops voor je.

Toneelpret
Op 2 en 3 maart kun je van 10:00 - 11:30 uur je fantasie de vrije loop laten! Haal de acteur of actrice in jezelf naar boven in deze grappige workshop.
Hof 88, Elisabethhof 2 in Almelo.

Knutselpret
Kom gezellig langs van 10:00 - 11:30 uur en ga aan de slag met verschillende knutselmaterialen. Aan het einde van de workshop neem je een mooi kunstwerk mee naar huis, waar je de liefst juf, je beste vriend of je familie mee kan verrassen!
1, 2 en 3 maart, Elisabethhof 2 in Almelo
29 februari, Sparstraat 152 in Oldenzaal
29 februari, De Passie in Wierden
1 maart, Zolderatelier in Tubbergen

De workshops kosten 7 euro per keer en moet ter plaatse contant aan de docent worden betaald. Je hoeft je van te voren niet aan te melden!

Uit jezelf! bij de Popschool

Ben jij gek op popmuziek en vind je het leuk om samen muziek te maken? Meld je dan aan bij onze Popschool! We bieden lessen op alle populaire instrumenten die in de popmuziek worden gebruikt. Daarnaast kun je spelen in een band onder leiding van een ervaren bandcoach. De bandcoach helpt bij het uitzoeken van de nummers, geeft individuele begeleiding en veel tips over het samenspel.

Wat biedt de Popschool?

• Goed uitgeruste oefenruimtes
  • Opnamemogelijkheden
  • Gratis theorieles en gehoortraining
  • Optredens voor publiek

Locaties

Almelo, Enschede, Oldenzaal en Nijverdal.

Bekijk het cursusaanbod

Meld je aan bij de Popschool

10 redenen om voor Kaliber Kunstenschool te kiezen

1. Alle disciplines binnen één organisatie