Nieuw centrum in Oldenzaal: We hebben een naam!

De afgelopen maand mocht iedereen meedenken over een naam voor het nieuwe sociaal cultureel centrum in Oldenzaal. Impuls en Kaliber Kunstenschool werden overspoeld met inzendingen, suggesties en stemmen van Oldenzalers en medewerkers van beide organisaties. Voortaan gaat het pand aan de Wilheminastraat 5 verder onder de naam: Willemien

Met de pakkende naam Willemien en de bijbehorende ondertitel Sociaal Cultureel Centrum Oldenzaal kan elke Oldenzaler zich thuis voelen in dit centrum. Voortaan ga je ‘even naar Willemien’ voor een creatieve les, sociale ondersteuning, een kopje koffie of een uitdagende ontmoeting. Alice ten Dam, directeur van Impuls, licht toe ‘We willen met het nieuwe sociaal cultureel centrum de huiskamer van Oldenzaal zijn. En we denken dat de naam Willemien heel goed bij past bij het huiskamergevoel.’ Angelina Schoonewille, directeur van Kaliber voegt hier aan toe ‘en de naam past goed bij de omgeving waarin het gebouw staat, het is een naam die voor veel doeleinden geschikt is’.

Drie mensen stuurden de naam ‘Willemien’ in als suggestie, naast vele variaties op die naam. Angelina Schoonewille: ‘Wij zijn er daarom van overtuigd dat deze naam bij veel mensen in de smaak zal vallen’.

Impuls en Kaliber willen iedereen hartelijk bedanken voor het meedenken. De inzenders van de naam ‘Willemien’ krijgen apart bericht. In de Wilhelminastraat 5 wordt de komende periode verder ingericht en geperfectioneerd zodat iedereen na de zomer een kijkje kan komen nemen bij deze fantastische ontmoetingsplek.