NIEUW: Kinderyoga & Dansexpressie

Vanaf 24 oktober starten er twee nieuwe cursussen bij Kaliber in Almelo. Bij dansexpressie (6 tot 9 jaar) leer je je creatieve vermogen en fantasie gebruiken door improviserend te werk te gaan. Kinderyoga (8 tot 11 jaar) zorgt voor meer rust en zelfvertrouwen. Tijdens de lessen ga je op een speelse manier aan de slag met oefeningen. Hieronder lees je meer over de nieuwe cursussen!

Dansexpressie

Lijkt het je leuk om te dansen, maar wil jij vooral fantaseren, improviseren en creëren? Kom dan eens kijken bij de cursus dansexpressie in Almelo! De dansbewegingen creëer jezelf vanuit de beleving van een bepaald thema, zoals de jaargetijden, de seizoenen of de golven van de zee. Dansexpressie is niet alleen leuk, maar helpt ook om spanning in het lichaam los te laten. Elke les wordt afgesloten met een dansstukje wat je zelf leert bedenken en uitvoert. Door te kijken naar elkaar en met elkaar groeit het zelfvertrouwen!

De cursus wordt elke maandag van 16.30 tot 17.30 uur gegeven door Jacobien van der Heijden. Klik hier voor meer informatie over dansexpressie en kom gerust een keertje langs!

Kinderyoga

Drukke, stille, prikkelbare, onzekere of gevoelige kinderen? Kinderyoga is voor ieder kind geschikt. Een goede lichaamshouding, juist ademgebruik en het leren bedienen van de ‘pauzeknop’ zijn fijne dingen om te leren. Op speelse wijze worden de lessen aan de hand van visualisaties zoals dier- en natuurfiguren opgebouwd. Kinderyoga zorgt voor een krachtig en flexibel lichaam, innerlijke gezondheid en emotionele stabiliteit. Het is dus goed voor elk kind, maar vooral heel erg leuk!

Wil je graag meedoen? Dat kan elke maandagmiddag van 15.30 tot 16.30 uur. De lessen worden gegeven door Jacobien van der Heijden. Klik hier voor meer informatie!

Foto: yanalyaa on Freepik