Nieuwe cursussen: streetdance, musicaldance en rap

Wat fijn dat we weer open mogen en hoe leuk is het om eens wat nieuws te proberen! Lees hieronder meer over drie nieuwe cursussen die sinds kort worden aangeboden.

Streetdance

De populaire dansstijl streetdance kom je overal tegen. Bij grote optredens, in televisieshows en op het razend populaire TikTok zie je de stoere en soepele bewegingen. Met de vaak vrolijke en snelle muziek waar op gedanst wordt is het haast niet mogelijk om stil te blijven staan. Tijdens de lessen ga je aan de slag met allerlei verschillende choreografieën om het beste uit jezelf en uit de groep te halen.

Meer informatie en aanmelden!

Musicaldance

Bij deze dans draait het veel om inlevingsvermogen en emotie. Musicaldance draait niet alleen goed kunnen dansen, maar het is ook belangrijk dat je de sfeer kunt overbrengen. Je gaat dus dansen op hele vrolijke nummers waar het plezier vanaf spat, maar krijg je ook les op rustige ballads waar bijvoorbeeld verdriet centraal staat.

Meer informatie en aanmelden!

Dansdocent Urvin Monte

Deze beide dansstijlen worden gegeven door niemand minder dan musicalster Urvin Monte. Hij heeft al op talloze podia gestaan en in heel veel verschillende musicals gespeeld. Hierin danste hij altijd de sterren van de hemel en heeft hij voor zijn rol in ‘Five Guys Named Moe’ zelfs de John Kraaijkamp Musical Award gewonnen! Daarnaast stond hij in 2018 in de finale van het televisieprogramma ‘Dance, Dance, Dance’. Als er iemand is die jou de kneepjes van het vak kan bijbrengen, is Urvin het wel.

Rap

Ben je wat muzikaler aangelegd, dan is rap misschien wat voor jou. Alle belangrijke topics komen aan bod: van simpele rijmschema’s tot aan explosieve stage-presence. Als je wilt leren rappen moet je hier beginnen. De lessen worden gegeven door Riley Tyrone (beter bekend als Mongoose of ATILAX), die zich op jonge leeftijd al heeft ontwikkeld tot een veelzijdige artiest. Hij maakt al sinds zijn elfde muziek en heeft op diverse podia en evenementen opgetreden. Hij heeft meegewerkt aan vele hits in de muzieksector en won in 2013 De Grote Prijs van Nederland in de categorie HipHop.

Meer informatie en aanmelden!