Online korte cursussen in april, doe mee!

Het is even wat anders dan anders, maar net zo leuk: een online korte cursus! Lekker vanuit huis kunstzinnig bezig zijn onder begeleiding van een professionele kunstdocent.. thuiszitten was nog nooit zo leuk!

Voor kinderen: Schilderen en Tekenen

De kunstdocent helpt je op weg met verschillende teken- en schildertechnieken. Middels allerlei leuke en creatieve opdrachten maak jij straks de mooiste kunstwerken, gewoon vanuit je huiskamer! Doe mee en laat je fantasie de vrije loop. Lees meer

Meld je nu aan voor deze online korte cursus en betaal slechts 9 lessen in plaats van 10, en ontvang gratis het lespakket met alle materialen die je nodig hebt! Heb je de smaak te pakken, dan kun je in het nieuwe schooljaar ook meedoen met de jaarcursus.

Start: woensdag 22 of vrijdag 24 april, 16:00 uur

Voor volwassenen: de Tekenacademie

Marike van Weert: “Een kloddertje roze hierrrr… een kloddertje roze daar… Dat is hoe ik het liefst doe; mezelf en kunst niet te serieus nemen maar er vooral plezier in hebben, net als Tante Til uit de Familie Knots. In mijn lessen zijn drie dingen belangrijk: verbeeldingskracht, verwondering en plezier. De opdrachten zijn altijd iets anders dan anders zodat je verbeeldingskracht naar boven moet komen en je kunt verwonderen over dat wat is ontstaan.” Lees meer

Meld je nu aan voor deze online korte cursus en betaal slechts 9 lessen in plaats van 10, en ontvang gratis het pakket met alle materialen die je nodig hebt! Heb je de smaak te pakken, dan kun je in het nieuwe schooljaar ook meedoen met de jaarcursus.

Start: maandagochtend 20 april, uit te voeren op een moment dat jou uitkomt