Q&A: de Corona-maatregelen van Kaliber

Lees hier ons protocol en onze richtlijnen.

Gaan mijn lessen nog door?
We hebben allemaal het nieuws gehoord: vanwege het stijgende aantal besmettingen zijn er weer nieuwe maatregelen afgekondigd. Dit betekent voor Kaliber dat we helaas per direct de deuren moeten sluiten. We zijn blij dat we in staat zijn een alternatief te bieden, zodat we samen met jou je creativiteit en muzikaliteit ook in deze periode kunnen blijven ontwikkelen. Daarom bieden we vanaf dinsdag 15 december de lessen weer online aan. In een enkel geval zal dit niet mogelijk zijn, je docent neemt dan contact met je op om te laten weten wanneer je eerstvolgende (online) les zal plaatsvinden.

Tijdens de kerstvakantie (19 december t/m 3 januari) zijn er geen lessen. Vanaf maandag 4 januari beginnen we het nieuwe jaar weer uitgerust en fris met de online lessen (tenzij anders is afgesproken). Dit geldt in ieder geval t/m 19 januari. Uiteraard zullen we je spoedig informeren als er meer bekend is over de periode hierna.

Kunnen de lessen ingehaald worden? En zo ja, wanneer?
We proberen zo veel mogelijk lessen door te laten gaan, fysiek of online. Mochten er toch lessen zijn die niet door kunnen gaan dan laten we op een later moment weten hoe we dit gaan faciliteren.

Gaan evenementen nog door?
Evenementen en voorspeelavonden gaan helaas niet door, in ieder geval t/m 19 januari. Daarna kijken we opnieuw wat er mogelijk is.

Ik heb nog geen les bij Kaliber. Kan ik me aanmelden voor lessen in deze periode?
Jazeker, je kunt je altijd aanmelden voor een proefles of cursus. Wij nemen dan contact met je op om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Het kan zijn dat het in deze periode iets langer duurt voor je een reactie krijgt.

Ik wil iets ophalen. Is dat mogelijk?
Beeldende werkstukken mogen opgehaald worden om thuis verder aan te werken. Neem hiervoor altijd contact op met Klantenservice via 088-4868700. Tijdens de kerstvakantie is dit niet mogelijk.

Ik heb een andere vraag. Hoe kan ik Kaliber bereiken?
Onze afdeling Klantenservice is op werkdagen tussen 9.00 en 16:30 uur telefonisch bereikbaar via 088-4868700. Ook kun je een mail sturen naar info@kaliberkunstenschool.nl.

Voor vragen over de lessen zelf kun je terecht bij je docent. Voor andere vragen kun je tot en met 18 december nog contact opnemen met onze afdeling Klantenservice; op werkdagen tussen 9:00 en 16:30 uur bereikbaar via info@kaliberkunstenschool.nl of 088-4868700. Tijdens de kerstvakantie (19 december t/m 3 januari) zijn wij gesloten en niet bereikbaar. Indien je in die tijd een vraag hebt kun je een mail sturen, wij beantwoorden die na de kerstvakantie zo snel mogelijk. Vanaf 4 januari is Kaliber op werkdagen weer telefonisch bereikbaar tussen 9:00 en 16:30 uur.