Q&A: de Corona-maatregelen van Kaliber

Lees hier ons protocol en onze richtlijnen.

Gaan mijn lessen nog door?
Kaliber Kunstenschool is op 2 juni weer gestart met het gefaseerd aanbieden van lessen op locatie. De rest van de lessen gaat zo veel mogelijk online door, zodat niemand iets hoeft te missen. Je hoort van je docent of je lessen fysiek of online zullen worden gegeven.

Ik heb enige ziekteverschijnselen, maar voel me verder goed. Kunnen mijn fysieke lessen doorgaan?
Nee, als je gezondheidsklachten hebt blijf je thuis. Hieronder valt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (hoger dan 37,5 C°). Geef het door aan je docent zodat de les online kan worden gegeven.

Iemand uit mijn huishouden heeft klachten, maar ik heb nergens last van. Kunnen mijn fysieke lessen doorgaan?
Nee, als iemand uit de huishouden gezondheidsklachten heeft blijf je thuis. Hieronder valt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (hoger dan 37,5 C°). Geef het door aan je docent zodat de les online kan worden gegeven.

Kunnen de lessen ingehaald worden? En zo ja, wanneer?
Door digitaal les te geven proberen we zoveel mogelijk lessen door te laten gaan. Mochten er toch lessen zijn die niet door kunnen gaan dan laten we op een later moment weten hoe we dit gaan faciliteren.

Wat als mijn lessen niet door kunnen gaan?
We streven ernaar alle lessen door te laten gaan, maar soms op een andere manier dan je van ons gewend bent. Heb je hier een vraag over? Bekijk ons protocol of neem contact op met onze afdeling Klantenservice via klantenservice@kaliberkunstenschool.nl of op werkdagen tussen 9.00 en 16:00 uur via 088-4868700.

Gaan de examens nog door?
Voor de leerlingen die aangemeld waren voor de theorie-examens op 14 maart jl. wordt de mogelijkheid geboden aan het theorie-examen deel te nemen op zaterdag 3 oktober 2020.
De praktijkexamens van maart/april 2020 worden in het voorjaar van 2021 afgenomen. De leerlingen kunnen zich daar opnieuw voor aanmelden. Informatie hierover wordt t.z.t. per mail verstuurd.

Gaan de concerten en evenementen nog door?
De concerten, evenementen en andere activiteiten van Kaliber zijn in ieder geval t/m 1 september 2020 afgelast.

Ik wil iets ophalen/brengen bij Kaliber, kan dat?
Op onze leslocaties mogen maximaal 30 bezoekers tegelijk aanwezig zijn, wat betekent dat je niet zomaar iets op kunt halen (of brengen). Neem contact op met onze afdeling Klantenservice (088-4868700) om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Ik heb nog geen les bij Kaliber. Kan ik me aanmelden voor lessen in deze periode?
Jazeker, je kunt je altijd aanmelden voor een proefles of cursus. Wij nemen dan contact met je op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Ik heb een andere vraag. Hoe kan ik Kaliber bereiken?
Onze afdeling Klantenservice is op werkdagen tussen 9.00 en 16:00 uur telefonisch bereikbaar via 088-4868700. Ook kun je een mail sturen naar info@kaliberkunstenschool.nl.