Q&A: de Corona-maatregelen van Kaliber

Lees hier ons protocol en onze richtlijnen.

Gaan mijn lessen nog door?
Zoals verwacht heeft de rijksoverheid aangekondigd dat we op 19 november weer teruggaan naar de gedeeltelijke lockdown van 14 oktober. Dat betekent dat we onze lessen, projecten en activiteiten (m.u.v. evenementen) vanaf donderdag 19 november a.s. weer corona-proof op locatie aanbieden, ook aan cursisten ouder dan 17 jaar! In een paar gevallen werden de lessen ook tijdens de gedeeltelijke lockdown van 14 oktober niet op locatie aangeboden, daar verandert nu niets in. In de regels die vanaf 19 november gelden is een verbod op zingen in groepsverband opgenomen voor cursisten ouder dan 12 jaar, die koorlessen worden dus niet fysiek aangeboden.

Mocht daar iets in veranderen, dan informeren we je natuurlijk meteen.

Kunnen de lessen ingehaald worden? En zo ja, wanneer?
We proberen zo veel mogelijk lessen door te laten gaan, fysiek of online. Mochten er toch lessen zijn die niet door kunnen gaan dan laten we op een later moment weten hoe we dit gaan faciliteren.

Gaan evenementen nog door?
Grote evenementen en voorspeelavonden gaan helaas niet door.

Ik heb nog geen les bij Kaliber. Kan ik me aanmelden voor lessen in deze periode?
Jazeker, je kunt je altijd aanmelden voor een proefles of cursus. Wij nemen dan contact met je op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Ik heb een andere vraag. Hoe kan ik Kaliber bereiken?
Onze afdeling Klantenservice is op werkdagen tussen 9.00 en 16:30 uur telefonisch bereikbaar via 088-4868700. Ook kun je een mail sturen naar info@kaliberkunstenschool.nl.