Coronamaatregelen Kaliber Kunstenschool

Vrijdag 26 november zijn weer nieuwe coronamaatregelen aangekondigd. Vanaf zondag 28 november mogen wij na 17:00 uur geen lessen op onze locaties verzorgen. Hieronder lees je wat dit voor jou precies betekent.

Individuele lessen
Na 17:00 uur zullen alle individuele lessen online plaatsvinden, tenzij je docent iets anders met je afspreekt.

Groepslessen
We zoeken komende week naar alternatieven voor de groepslessen die nu na 17.00 uur plaatsvinden. Je docent neemt voorafgaand aan de volgende les contact met je op om te overleggen over alternatieve mogelijkheden.

Meer informatie kun je vinden op deze website:

Verder blijven de volgende regels van kracht:

• Vanaf zaterdag 6 november is het verplicht voor personen vanaf 13 jaar om mondkapjes te dragen in publieke ruimtes, dus ook bij Kaliber Kunstenschool. De mondkapjes moeten worden gebruikt bij het bewegen door de gangen, maar mogen tijdens de les worden afgedaan.
  • Iedereen vanaf 18 jaar mag enkel op vertoon van een geldig coronatoegangsbewijs actief deelnemen aan sport en cultuur. Zorg er dus voor dat je bij het betreden van de les aan de docent een geldige QR-code kunt laten zien. Voor bezoekers aan het gebouw en ouders/verzorgers die hun kind(eren) tot aan de deur brengen, geldt dit niet. Publiek bij lessen of repetities is toegestaan, mits zij ook een geldig coronatoegangsbewijs kunnen laten zien.
  • Het is verplicht om 1,5 meter afstand te houden.
  • Er worden geen handen geschud.
  • Hoesten/niezen in de elleboog.
  • Blijf thuis (en laat je testen) als jij of iemand uit je gezin gezondheidsklachten heeft. Hieronder valt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (hoger dan 37.5 C°).
  • Ruimtes worden zoveel mogelijk geventileerd;
  • Ondersteunend personeel werkt zo veel mogelijk thuis.