40% korting op je tweede groepsles!

De missie van Kaliber Kunstenschool is om zoveel mogelijk mensen te helpen bij hun creatieve ontwikkeling. Om deze reden bieden we je vanaf komend schooljaar de mogelijkheid om naast je huidige jaarcursus, deel te nemen aan een tweede jaarcursus groepsles met maar liefst 40% korting!

Dus, volg je nu al een jaarcursus bij Kaliber en lijkt het je leuk om naast deze les deel te nemen aan een bestaand ensemble, orkest of koor, een dansles, theater of beeldende cursus? Grijp dan nu je kans!

Voorwaarden:

• Alle cursisten uit de gemeenten Almelo, Enschede, Oldenzaal en Wierden die een individuele jaarcursus volgen, kunnen naast gratis deelname aan een gerelateerde groepsles een tweede groepsles (jaarcursus) naar keuze volgen met 40% korting.
  • Alle cursisten uit de overige gemeenten die een individuele jaarcursus volgen, ontvangen 40% korting op een groepsles (jaarcursus) naar keuze.
  • Alle cursisten die een duoles (jaarcursus) bij ons volgen ontvangen 40% korting op een groepsles (jaarcursus) naar keuze.
  • Alle cursisten die een groepsles (jaarcursus) bij ons volgen ontvangen 40% korting op een tweede groepsles (jaarcursus) naar keuze.
  • Deze regeling is van toepassing op al onze disciplines.
  • Ook cursisten dans vallen onder deze regeling en krijgen m.i.v. komend seizoen 40% korting op een tweede dansles. Dit was 30%.
  • Deze regeling geldt voor alle cursisten ongeacht gemeente, met uitzondering van leden van de muziekverenigingen.
  • De korting wordt berekend op de groepsles met het laagste tarief.
  • Op de 2e¬†groepsles zijn overige kortingsregelingen niet van toepassing.