Scholen

Muziek maken, zingen, dansen, bewegen en creatief bezig zijn: daar wordt iedereen toch vrolijk van? Bovendien stimuleert kunstbeoefening het zelfvertrouwen van kinderen en jongeren. Ben je als school op zoek naar activiteiten die aansluiten bij leerdoelen? Dan ben je bij Kaliber Kunstenschool op de juiste plek. We bieden diverse workshops, kennismakingslessen en cursussen voor kinderen en jongeren in het basis- en voortgezet onderwijs. Er is een breed aanbod voor diverse leeftijden. De workshops zijn naar eigen wens te combineren en het is het ook mogelijk een projectweek samen te stellen. De workshops kunnen gegeven worden op school, een locatie van Kaliber Kunstenschool of een andere geschikte locatie.

Kies hieronder de groep waarvoor je een workshop wilt afnemen. Je kunt dan per thema de workshops bekijken. Klik op de titel van de workshop om alle informatie te lezen, meer informatie op te vragen of de workshop te reserveren.

Reserveer een workshop

Heb je een vraag? Stuur een mail.

We geven ook ABC lessen op de basisschool. Bekijk de filmpjes.

Button POButton VO