Slagwerk voor 55-plussers

Heb jij altijd al eens willen drummen, maar is het er nog nooit van gekomen? Dan is nu het moment! Omdat wij er bij Kaliber voor iedereen willen zijn, hebben we nu een hele leuke actie voor 55-plussers. Doe een cursus slagwerk en leen de eerste drie maanden gratis een drumstel. Je kunt rustig uitproberen of het iets voor je is, want je hoeft niet meteen een jaarcursus af te nemen. Je krijgt drie maanden lang 1x per week les én een gratis leendrumstel* voor de speciale actieprijs van €298!

En wil je iets anders proberen dan drummen? Tot de slagwerkgroep behoren ook de kleine of grote trom, pauken, xylofoon, marimba, conga, bongo, djembé en cajon. Bij Kaliber leer je deze instrumenten beheersen, en tover je binnen no time de mooiste ritmes en klanken tevoorschijn. Onze professionele docenten begeleiden je daarin en stemmen de les geheel af op jouw niveau en tempo.

Meld je nu aan voor de cursus, of voor een gratis proefles. Wanneer je aangeeft een drumstel te willen lenen maak je een afspraak met onze docent en logistiek medewerker om het drumstel te komen ophalen uit ons magazijn in Almelo.

Via de onderstaande oranje knop kun je je inschrijven. Heb je nog vragen, of wil je eerst een proefles? Neem dan contact op met onze Klantenservice via info@kaliberkunstenschool.nl of 088-4868700.

 

 

 

*zo lang de voorraad strekt.