Slagwerkdag 2023!

Ben je gek op alles wat te maken heeft met slagwerk, ritme en muzikale improvisatie? Kom dan op 19 maart naar de Slagwerkdag van Kaliber. Een supergaaf programma dat je niet wilt missen!

Tijdens de Slagwerkdag krijg je onder andere twee workshops van niemand minder dan Olaf Fase: bandlid bij Slagerij van Kampen. Daarnaast is er een superleuk randprogramma met onder andere een optreden van de Kaliber Sambaband, een pubquiz en kun je een wedstrijdje doen wie de meeste slagen in een minuut kan slaan!

Over Olaf Fase

Al een aantal jaar is hij vast lid bij Slagerij van Kampen. Daarnaast heeft hij gespeeld met veel bekende artiesten (Waylon, VanVelzen, Nielson), in musicals (Zorro) en tijdens grote tv-evenementen (The Passion, Scrooge, I Want Your Song). Ook geeft hij al meer dan 20 jaar les, zowel aan groepen als aan individuele drummers.

Over de workshops

In de workshops word je door Olaf meegenomen in een reis vol leuke oefeningen voor op het drumstel. Daarnaast ga je met zijn allen mooie ritmes maken, zoals hij dat ook bij Slagerij van Kampen doet. Plezier maken staat voorop, en uiteraard gaat Olaf al zijn trucjes en kunsten op zijn drumstel laten zien. Pak je stokken en verwonder je in de wereld van drums en ritme!

Wees erbij!

Slagwerkdag 2023
Zondag 19 maart, 14:00 – 17:00 uur
Studio15 Almelo
€5,- (gratis voor Kaliber-leerlingen!)
Voor alle leeftijden en niveaus. Neem je eigen stokken mee!

Aanmelding is gesloten