Online speeddates: haal je hart op bij Kaliber!

Vanwege de huidige situatie gaan onze fysieke open huizen in januari niet door. Maar niet getreurd, je kunt alsnog bij ons je hart ophalen! Op 22 januari zetten onze docenten van 14:00 tot 15:00 uur hun kunstzinnige hart open voor online speeddates met geïnteresseerden!

Aanmelden kan t/m donderdag 20 januari.

Hoe werkt het?
Je kunt je aanmelden voor speeddates van max. 10 minuten. Wil je meer weten over zangles? Of over onze theaterklassen? Gaat je hart sneller kloppen van tekenen of van ballet? Kies de docent, meld je aan, en daten maar! De docent kan jouw vragen beantwoorden, iets laten zien of horen uit de lessen of een oefening met je doen. Je ontvangt via de mail een zoom-link en uitleg. Wil je iets weten over het totale aanbod of heb je een andere vraag? Dan kun je speeddaten met een van de dames van klantenservice! (beschikbaar van 14:00 – 15:30 uur) Ook hiervoor ontvang je een link in je mail.

Kun je niet genoeg krijgen van het online daten? Je kunt in dat uur aan maar liefst vier speeddates meedoen! Daarna kun je je natuurlijk ook aanmelden voor een andere online speeddate, een gratis proefles of een cursus.

Kom je ook daten bij Kaliber? <3 Via onderstaande knop kun je je aanmelden. Houd deze pagina in de gaten, want na de kerstvakantie worden er nog extra speeddates toegevoegd! En wil je een speeddate over een discipline die er niet bij staat (het hele aanbod vind je hier)? Neem dan na de kerstvakantie even contact op met Klantenservice voor het plannen van een speeddate. Dat kan via info@kaliberkunstenschool.nl of 088-4868700.

Wanneer je je hebt aangemeld, krijg je een mail met de links voor je geplande speeddates én een link om daarna vragen te kunnen stellen aan onze Klantenservice-medewerkers. Wil je alleen een speeddate met Klantenservice? Stuur dan een mailtje naar info@kaliberkunstenschool.nl en je ontvangt de link!

Digitaal open huis: voor wie aan een speeddate niet genoeg heeft

Het digitale open huis is een bestand waar je lekker doorheen kunt zwerven. Je vindt hier alle informatie, kunt kennismaken met de docenten en video’s bekijken. Heb je iets gevonden? Dan biedt een gratis proefles natuurlijk de uitkomst om het eens in de praktijk te proberen. Iedereen mag 2 gratis lessen aanvragen (één gratis les per cursus).

Bekijk hier ons digitale open huis!

Wat heeft Kaliber allemaal te bieden?

Theater / Musical
Op een speelse manier toneel leren spelen, dat doe je in een theaterklas. Hoe beeld je iets uit? Hoe laat je zien dat je boos bent, of verdrietig? In de theaterklassen word je uitgedaagd om je de eigen fantasie te gebruiken. Ook biedt Kaliber musicallessen en kun je lessen theatersport volgen, waarin je wordt getraind in improvisatietechnieken en uitdagende theatersportgames speelt. Resultaat gegarandeerd!

Beeldend
Bij de cursussen schilderen en tekenen van Kaliber kun je helemaal voor kunst gaan. Ontdek nieuwe mogelijkheden en technieken onder begeleiding van een professionele kunstdocent. Hoe meng je bijvoorbeeld de juiste kleuren, hoe creëer je schaduw en diepte? Welke compositie zorgt ervoor dat jouw kunstwerk er nét even uitspringt? Of ga ruimtelijk aan het werk met keramiek of beeldhouwen. Wist je dat je bij Kaliber zelfs met het bijzondere materiaal glas kunt werken? Genoeg keuze om de kunstenaar in jou naar voren te laten komen!

Dans
Bij Kaliber gaan elke dag de voetjes van de vloer! Dansen is niet alleen leuk, maar het verbetert ook je lenigheid, kracht, ritmegevoel en motoriek. Binnen het ruime dansaanbod van Kaliber is voor iedereen wat leuks te vinden. Zo zijn er lessen in modern jazz, ballet en impro choreo. Of probeer eens een yogales voor totale ontspanning.

Muziek
Drum je altijd op de tafel? Zing je graag onder de douche? Bij Kaliber krijg je de beste begeleiding om je muzikale talent te ontplooien. Van harp tot hoorn, van gitaarles tot DJ’ing: het kan allemaal!  En het wordt nog leuker: bij afname van een wekelijkse individuele instrumentale les of zangles is er de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan een koor, ensemble, orkest of (big)band. De perfecte plek om wat je hebt geleerd ten uitvoer te brengen!