Talentprogramma Theater

Voor wie niets liever wil dan op dat podium stralen.

Om deel te nemen aan de talentenklas Theater moet je tussen de 12 en 18 jaar zijn en moet je auditie doen. Om mee te doen hoef je geen lessen te volgen bij Kaliber Kunstenschool, iedereen kan meedoen!

Deze klas zal wekelijks bijeen komen, wat geldt als een extra lesmoment (als je al lessen bij Kaliber volgt). Wanneer leerlingen van Kaliber een groepsles afnemen naast de talentenklas, zal er een korting berekend worden over één van deze klassen.

Lesinhoud

• 30 lessen in een schooljaar, duur 2 uur per week
  • Extra lesmoment naast reguliere les
  • Werken aan een korte productie
  • Workshops en/of masterclass
  • Werken op basis een Persoonlijk Ontwikkeling Plan
  • Diverse publieke optredens gedurende het schooljaar

Auditie

Allereerst schrijf je in een motivatiebrief waarom je graag mee wilt doen aan de Talentenklas. Daarnaast dien je een monoloog te leren en hier een filmpje van te maken. Bedenk zelf een personage, decor en kostuum dat hierbij past. De lengte van het filmpje mag je zelf bepalen, als je maar de gehele tekst zegt. Download de monoloog hier!

Stuur je motivatiebrief en video voor 19 juni op naar renee.buys@kaliberkunstenschool.nl.