Nieuw: Theaterles in Oldenzaal!

Docent Carlijn van Straten staat te popelen om te starten met de theaterlessen in Oldenzaal. Met ingang van dit nieuwe schooljaar worden deze cursussen voor het eerst opgestart, voor allerlei verschillende leeftijden.

Gratis open lessen

Om je eens kennis te laten maken zijn de lessen op 1 en 8 oktober een gratis open les! Je kunt hier gewoon zonder aanmelden langskomen.

Theater voor kinderen

Doen alsof, daar draait het om in een theaterklas. Carlijn helpt je met het uitbeelden van verschillende emoties en laat je in allerlei verschillende rollen kruipen. Hoe ziet een bange mug eruit? Of hoe loopt een deftige koning? Je wordt uitgedaagd je fantasie te gebruiken. In de lessen staat steeds een ander thema centraal, waardoor je leert samenspelen, feedback geven en ontvangen en zelfvertrouwen opbouwt. Lees meer…

Theater voor jongeren

Je gaat je richten op het toneelspel met verschillende theatertechnieken. Denk hierbij aan geloofwaardig spel, tekst onthouden en improvisatie. Leer je echt te verplaatsen in personages en situaties! Samen met elkaar maak je gedurende het jaar een voorstelling. Lees meer…

Waar en wanneer kun je starten?

De lessen zullen plaatsvinden in het nieuwe pand Willemien, aan de Wilhelminastraat 5. Vanaf 1 oktober kun je hier elke zaterdag de sterren van de hemel spelen!