Kaliber Theatershow

We mogen weer! Hoe vaak hebben we deze vrolijke uitroep voorbij horen komen de afgelopen weken? Het geldt ook voor de ‘eindvoorstelling’ waarin veel van onze leerlingen spelen! Na twee jaren waarin dit onmogelijk was, zijn we ontzettend blij dat we het jaar weer feestelijk af kunnen sluiten met een theatershow. Tijdens de Kaliber Theatershow laten leerlingen dans, muziek, musical, theater en zang zien wat ze allemaal kunnen. Het belooft een spetterende en afwisselende show te worden!

De theatershow vindt plaats op zaterdag 18 juni en zondag 19 juni 2022 van 16:00 tot 18:15 uur in het Wilminktheater in Enschede. Kom je ook?

Programma
Op het programma staan o.a. de Hongaarse én Spaanse dans, Can Can, de bloemendans, All that Jazz, Can’t stop the feeling, La Bayadere en Dance of the knights. Aan het eind van de show is de Grande Finale met álle deelnemers. Het programma van muziek, theater, musical en zang volgt binnenkort.

Tickets
De kaarten voor de voorstelling kun je vanaf woensdag 1 juni kopen bij de balie van Kaliber in Enschede of Almelo. Tickets kosten € 10,- per stuk, en tickets voor kinderen t/m 5 jaar zijn ze helemaal gratis! Wij vragen je om contant en gepast te betalen. Op de dag zelf zullen er (op basis van beschikbaarheid) ook kaarten aan de deur verkocht worden.

Houd deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws over het programma!
Heb je vragen? Neem dan contact op met Klantenservice via info@kaliberkunstenschool.nl of 088-4868700.

 talentenklas theater