Theorielessen

In de theorielessen wordt de lesstof voor het theorie-examen (A, B, C en D) doorgenomen en uitgelegd. Bovendien worden de luisteronderdelen getraind, zoals het herkennen van een instrument (A-examen), het herkennen van bepaalde toonladders (B-examen) of het kunnen noteren van een eenvoudig ritmisch fragment (C-examen). Via Muziekexamenplein kunnen leerlingen ook een proefexamen maken.

De theorielessen starten vanaf zaterdag 14 januari 2023.

Meld je hier aan

Leerlingen slagwerk kunnen met hun docent een afspraak maken voor het volgen van speciale theorielessen slagwerk.

Het lesmateriaal

Leerlingen krijgen lesmateriaal via Muziekexamenplein. Hiervoor ontvang je inloggegevens in de week voor de theorielessen starten. Heb je twee dagen voor de start nog geen inlog ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Dit geldt niet voor Pop theorie. Dat lesmateriaal kun je hier bekijken.

Rooster theorielessen

Nieuw dit jaar is dat je de lessen voor niveau A en B ook online kunt volgen! Handig, als je op de andere tijden niet kunt of door andere omstandigheden niet op locatie aanwezig kunt zijn. Let op: je kunt niet tussentijds wisselen van locatie, dus je kiest of voor fysiek, of voor online!

Klik hier om terug te gaan naar de vorige pagina