Stoelyoga Dans

Bewegen is gezond, dat weten we allemaal. Heb je wel eens yoga geprobeerd? Dit is voor alle leeftijden mogelijk en geeft je weer nieuwe energie! Bij Stoelyoga Dans doen we oefeningen op en rondom de stoel. Iedereen kan meedoen. Ook als je minder fit bent of als je je lichaam weinig kan belasten. Doe mee aan stoelyoga in Almelo of Oldenzaal!

Van yoga kom je tot rust. Bovendien is het heel goed voor je lichaam. Je wordt soepeler, je conditie gaat vooruit en je energie gaat weer stromen. En wist je dat je er zelfs creatiever van wordt?

Jacobien van den Heijden is al jaren yoga- en dansdocent en werkt veel met ouderen. Ze nodigt je van harte uit om mee te doen aan Stoelyoga Dans in Oldenzaal of Almelo.

Over Stoelyoga Dans

Yoga is niet moeilijk. Bij stoelyoga dans doe je mee op je eigen tempo. De oefeningen doen we op en rond de stoel. Dat maakt het makkelijk voor iedereen. Er is ook muziek. We bewegen op het ritme van rustige nummers, dansen op swingende muziek en je kunt luisteren of meezingen op bekende liedjes.

Tijdens de les leer je over je eigen lichaam en over de achtergrond van yoga. Yoga geeft al eeuwenlang plezier, ontspanning en zingeving aan mensen over de hele wereld. Doe je ook mee?

Voor wie is Stoelyoga Dans?

Stoelyoga Dans is voor ouderen die van muziek en beweging houden. Dankzij de stoel kan iedereen meedoen. Dit kan Stoelyoga Dans jou opleveren:

  • Opbouwen conditie
  • Verhogen concentratie
  • Sterke en soepele spieren
  • Verbeteren coördinatie
  • Ontspannen ademhaling
  • Geheugentraining
  • Meer zelfvertrouwen
  • Minder spanning
  • Plezier en gezelligheid

Er is nog plek in de groep! Schrijf je direct in en begin snel met deze fijne cursus. Deze cursus is onderdeel van Twents Zilver Uit en is bedoeld voor ouderen.

Praktische info

Oldenzaal
Cursusdata: iedere dinsdag
Tijd: 11.30 – 12.30 uur
Plaats: Oldenzaal, Kaliber Kunstenschool, Wilhelminastraat 5
Prijs: €6,25 per les

Almelo
Cursusdata: iedere woensdag (vanaf 22 maart 2023)
Tijd: 11.15 – 12.15 uur
Plaats: Almelo, Kaliber Kunstenschool, Elisabethhof 2
Prijs: €9,90 per les

Wil je eerst kijken of het iets voor je is? Neem dan contact op voor een gratis proefles.

Trek gemakkelijk zittende kleding aan en neem je eigen yogamatje mee.

Aanmelden

Stuur een mail met je naam, adres, woonplaats en telefoonnummer naar info@twentszilver.nl of bel met de klantenservice op 088 – 4868700.

Bekijk ook de andere cursussen van Twents Zilver Uit.