Vacature: creatieve coach Studio15

Ken jij de laatste trends en innovaties op het gebied van nieuwe media? Studio15 Talenthouse is op zoek naar een enthousiaste Creatieve Coach, met kennis van nieuwe media zoals fotografie, videografie, grafische vormgeving, fotobewerking en digitaal tekenen.

Studio15 Talenthouse Onderdeel van Kaliber Kunstenschool en Avedan Welzijn

Studio15 is dé plek in Almelo voor alle jongeren van 12 tot en met 30 jaar om hun talenten te ontwikkelen en dromen waar te maken. Studio15 is een gelijkwaardig partnerschap tussen Kaliber Kunstenschool en het jongerenwerk van Avedan Welzijn.

Studio15 biedt workshops en masterclasses waar jongeren gratis aan kunnen deelnemen. Daarnaast kunnen jongeren kosteloos gebruik maken van al onze ruimtes, zoals de dansstudio, fotostudio, multimediaruimte, opnamestudio en podiumzaal. Ook bieden wij gratis werk- en kantoorplekken aan creatieve, ondernemende jongeren. Studio15 organiseert en faciliteert tevens diverse evenementen en verhuurt ruimtes aan organisaties en particulieren.

 

Wat kun jij voor ons betekenen?

Als Creatieve Coach heb je een voorbeeldfunctie voor jongeren in de leeftijd van 12 tot en met 30 jaar. Je maakt ze wegwijs in de wereld van nieuwe media en coacht ze om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. e stimuleert creatief ondernemerschap en organiseert interessante workshops en masterclasses van professionals uit het werkveld.

Wat vragen wij?

Onze deelnemers verwachten natuurlijk dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen op het gebied van nieuwe media tools, apps en social media. Daarnaast vragen wij het volgende:

Je volgt of hebt een afgeronde hbo-opleiding zoals Crossmedia Design, Creative Business, Graphic Design, Docent Beeldende Kunst & Vormgeving of een vergelijkbare opleiding.

• Je kunt werken met programma’s als Première & Photoshop en bij voorkeur ook met Indesign & Illustrator.

Je kunt goed organiseren en beschikt over de juiste kwaliteiten om jongeren op jouw vakgebied te coachen.

De coaching vindt voornamelijk plaats in de avonduren en af en toe in het weekend.

Wat bieden wij?

Behalve een inspirerende werkomgeving in een organisatie die volop in ontwikkeling is, werk je samen met enthousiaste en betrokken collega’s. Ons team bestaat uit een kern van vijf medewerkers en daarnaast een twintigtal vrijwilligers die samen ons concept tot een succes maken.

Je krijgt bij ons de kans om mee te groeien en je te ontwikkelen. Studio15 breidt zich de komende jaren uit naar andere steden in Twente, waarbij we in Enschede al gestart zijn.

Naast een passend salaris bieden we je:

Reiskostenvergoeding, een eindejaarsuitkering en een pensioenregeling.

De mogelijkheid op urenuitbreiding gezien de uitbreiding van Studio15 naar andere steden.

De mogelijkheid om als docent Nieuwe Media ingezet te worden bij verschillende projecten op het basisonderwijs en voortgezet onderwijs, vanuit een ZZP-contract.

Is dit helemaal jouw functie?

Reageren kan tot en met 20 juni 2021 door je cv en motivatie te sturen aan sollicitaties@kaliberkunstenschool.nl. Voor vragen over de functie kun je terecht bij Kim Novak (06-100117750) of over de procedure bij Annette Brugman (0655772206). Voor meer informatie check onze websites: www.kaliberkunstenschool.nl en www.studio15almelo.nl.