Vacature: Creatieve Marketeer bij Studio15 Almelo

Studio15 Almelo zoekt per direct
een creatieve marketeer
voor 16 uur per week

Podcasts maken, dj’ing, een makersspace en nog veel meer. Bedenk jij samen met ons hoe we meer jongeren naar Studio15 kunnen trekken?

Studio15 is een creatieve broedplaats voor jongeren van 12 tot 30 jaar. Bij ons maken jongeren gratis gebruik van oefenruimtes en studio’s, waar zij kunnen dansen, muziek maken, tekenen, fotograferen, etc. Op deze plek leer je van creatieve coaches, ontmoet je andere jongeren en volg je workshops en masterclasses.

Kun jij je helemaal inleven in deze doelgroep? En weet je aansprekende marketingacties voor hen te bedenken en uit te voeren? Wij zijn op zoek naar jou als je daarnaast ook goed bent in het maken van de juiste content, zoals video’s, foto’s en teksten voor social media en de website.

De functie en het team
In 2023 gaat Studio15 in Almelo flink uitbreiden. Zo starten we met een makersspace, teenage party’s, een webshop voor jonge kunstenaars, nieuwe disciplines zoals dj’ing en organiseren we een regionale breakdancewedstrijd. Wij zoeken een creatieve marketeer die voor deze nieuwe projecten marketing- en communicatieacties bedenkt en uitvoert.

De focus van jouw functie is gericht op het vastleggen van het ontwikkelingsproces dat samen met onze jongeren gebeurt en het realiseren en vermarkten van de verschillende nieuwe producten en disciplines. En natuurlijk op het werven van nieuwe deelnemers!

Je bent onderdeel van de marketingafdeling van Kaliber Kunstenschool. Jouw werkplek is bij Studio15 in Almelo. Hier zet je samen met de teamleider, creatieve coaches, marketeers, stagiairs en vrijwilligers de nieuwe projecten op. Daarnaast hebben we in Enschede en Oldenzaal ook een vestiging van Studio15.

Wat ga je doen?
Door jouw positieve instelling, je creativiteit en je analytische blik weet je je goed in te leven in de belevingswereld van jongeren (12 tot 30 jaar). Dit vertaal je naar onze communicatie-uitingen. Je organiseert de inhoud van de content samen met je teams en weet dit goed te coördineren. Sommige content maak je zelf en andere besteed je uit.

• Je bedenkt, ontwerpt, schrijft en beheert de communicatie-uitingen, zoals (digitale) posters, flyers, foto’s en video’s
• Je optimaliseert en actualiseert de website en social media
• Je maakt analyses, houdt communicatie-effecten bij en stemt vervolgacties hierop af

Wat vragen wij?
Naast ervaring met de werkzaamheden, kun jij goed organiseren en coördineren. Zo weet je bijvoorbeeld hoe je benodigde input van je collega’s op tijd binnen krijgt. Wat we daarnaast graag zien:
• Een afgeronde hbo-opleiding, richting communicatie en marketing
• Uitstekende beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift
• Ervaring met dtp-werk en Adobe Creative Suite (InDesign, Illustrator en Photoshop)
• Basiskennis van het editen van video en fotobewerking
• Beschikbaar in de avonduren

De openingstijden van Studio15 zijn voor deelnemers van 15.00 uur tot 22.00 uur. Evenementen zijn veelal ’s avonds of in het weekend. Er wordt van je verwacht dat je deels ook in de avonduren werkt zodat je het ultieme Studio15-gevoel zelf ervaart!

Wat bieden wij?
Dit is jouw kans om samen te werken met enthousiaste en betrokken collega’s op een inspirerende plek met veel positieve dynamiek. We bieden arbeidsvoorwaarden (conform cao KE) die passen bij deze functie en bij jouw opleidings- en ervaringsniveau. Salarisschaal 9 is van toepassing (met een maximum van 3.300), evenals een goede pensioenregeling, een eindejaarsuitkering en medewerkerskorting.

Je start in de functie voor 16 uur per week. Bij verdere groei van de projecten binnen het Sociaal Domein kan uitbreiding mogelijk zijn.
De functie is in ieder geval tot en met 31 december 2023. Daarna kijken we of we deze kunnen voortzetten.

Geïnteresseerd? Reageer vandaag nog!
Je kunt bij ons direct aan de slag! Dus sluit de vacature aan bij wie je bent en wat je kunt? Stuur dan nu je motivatie en cv naar ons. Zien we een match, dan nodigen we je graag direct uit voor een gesprek en wachten we niet op de sluitingstermijn. De vacature sluit op vrijdag 10 februari.

Stuur jouw cv en motivatie op naar sollicitaties@kaliberkunstenschool.nl.

Voor vragen over de functie kun je terecht bij Kim Novak, teamleider van Studio15 Almelo (06-10011775) of over de procedure bij Annette Brugman, HR-adviseur van Kaliber Kunstenschool (hr@kaliberkunstenschool.nl). Bekijk onze sites voor meer informatie: www.studio15almelo.nl / www.kaliberkunstenschool.nl