fbpx

Vacature: Docent blokfluit (Twente)

Op ZZP-basis – 18 uur per week

Laat jij onze blokfluitleerlingen swingen?

Kaliber Kunstenschool zoekt een ondernemende blokfluitdocent voor het verder opbouwen en versterken van de blokfluitafdeling van Kaliber Kunstenschool. Het betreft het opzetten en medevormgeven van groepjes basisblokfluit voor kinderen in de leeftijd 6-12 jaar, als ook individuele en ensemblelessen voor zowel kinderen als volwassenen. Ben jij die enthousiaste en ondernemende blokfluitdocent, die ons team gaat komen versterken?  Meld je dan snel bij ons aan!

Jouw opdracht binnen Kaliber Kunstenschool

Samen met twee enthousiaste blokfluitdocenten die werkzaam zijn bij Kaliber, heb je de taak om bestaande initiatieven te continueren en nieuwe initiatieven te ontplooien om het huidige aantal groepen Basisblokfluit te vergroten om zo voor een goed fundament te zorgen voor een bloeiende blokfluitafdeling. Als docent geef jij zelfstandig vorm aan de inhoud van de (basis)blokfluitlessen, zowel voor individuele lessen als groepslessen. Je houdt hierbij oog voor het niveau van de deelnemers en voor hun talent. Vanaf de eerste kennismaking tot aan de eventuele doorstroming naar een talentenklas geef je invulling aan de leerlijn.

Binnen de sectie houtblazers werk je samen met de andere docenten bij onder meer het organiseren van blokfluitdagen, voorspeelmomenten, open huizen, wervingsprogramma’s op basisscholen, het opzetten en begeleiden van ensembles en overige activiteiten.

Samen met jou kijken we hoe we de omvang van je opdracht verder kunnen uitbreiden. Binnen Kaliber krijg je alle gelegenheid om je verder te ontwikkelen in jouw vakgebied.

Wat we van je vragen

Je kunt zelfstandig op verschillende plekken aan het werk om cursisten uit te dagen en te laten stralen. Dat doe je met enthousiasme en op inspirerende wijze. Je beschikt over goede pedagogische, communicatieve en didactische vaardigheden en weet precies hoe je jouw leerlingen in beweging kunt brengen. Bovendien:

  • heb je een afgeronde opleiding conservatorium met als hoofdvak blokfluit, ben je nog in opleiding en/of heb je aantoonbare ervaring in het geven van blokfluitlessen.
  • ben je zelfstandig ondernemer en sta je ingeschreven bij de Kamer van Koophandel
  • ben je in bezit van een VOG met screeningsprofiel onderwijs of bereid deze aan te vragen

Welkom bij Kaliber Kunstenschool

Kaliber Kunstenschool is de grootste organisatie voor cultuureducatie in Twente. We ervaren dagelijks dat muziek, dans, beeldende kunst en theater mensen plezier, groei en trots brengt en mensen met elkaar verbindt. We zijn ervan overtuigd dat daarmee onze samenleving iedere dag weer mooier wordt. Wij ontwikkelen aantrekkelijke professionele educatieve programma’s en bieden vele activiteiten, lessen en workshops aan particulieren, scholen, het bedrijfsleven, welzijnsorganisaties en andere organisaties. Dit doen we binnen drie programmalijnen:

  • cultuureducatie in de vrije tijd
  • cultuureducatie binnen het sociaal domein
  • cultuureducatie binnen het onderwijs

Wat bieden wij?

Wij durven te zeggen dat we een inspirerende, stimulerende en uitdagende werkomgeving bieden waar positief ingestelde mensen goed tot hun recht komen. We hebben een enthousiast managementteam, betrokken collega’s en ruimte om commercieel en inhoudelijk mee te bouwen aan de resultaat- en vraaggerichte ontwikkeling van onze organisatie.

Je vergoeding is afhankelijk van je kennis en ervaring. Wij nemen de voorbereidingstijd en de reistijd ook mee in het tarief.

Als zzp’er ben je binnen onze organisatie iemand die meetelt. We nemen je graag mee in onze organisatie zodat jij je opdrachten goed uit kunt voeren. Uiteraard ben en blijf jij de expert op jouw vakgebied. We zijn ook benieuwd wat jij meebrengt aan inspiratie en ontwikkeling zodat we samen verder kunnen groeien.

In overleg zien wij mogelijkheden tot een contract, evenals een uitbreiding van het aantal uren.

Geïnteresseerd?

Mail jouw cv met motivatiebrief uiterlijk 31 augustus 2022 naar mailadres: sollicitaties@kaliberkunstenschool.nl. Voor vragen over de functie kun je terecht Vieke Maas, teamleider Vrije Tijd (vieke.maas@kaliberkunstenschool.nl / 06-44666735). Bij vragen over de procedure kun je contact opnemen met Annette Brugman, HR Manager (sollicitaties@kaliberkunstenschool.nl).