Vacature: docent Muziek primair onderwijs (zzp/diverse projecten/Twente)

Heb jij zin om als docent muziek in het basisonderwijs bij ons aan de slag te gaan en kun jij leerlingen inspireren om zich verder te ontwikkelen?

Kaliber Kunstenschool zoekt voor diverse projecten in Enschede, Oldenzaal en Nijverdal enthousiaste docenten.We zijn op zoek naar vakleerkrachten, docenten Muziek ABC en docenten voor workshops. Het is ook mogelijk om een gedeelte van de werkzaamheden op te pakken. Benieuwd welke dat zijn? Hieronder vind je meer informatie:

Vakleerkracht: door structureel klassikaal muzieklessen aan te bieden, bouw je mee aan de muzikale ontwikkeling van leerlingen en algemene competenties. Jouw enthousiasme voor muziek breng je over aan de kinderen zodat zij hun voorkeur, plezier en talent in muziek ontdekken. Tevens kan jij als docent muziek ook als vakoverstijgend middel inzetten. Je geeft schoolbreed les aan alle doelgroepen van de basisschool.

Muziek ABC: een heel schooljaar lang werk je met leerlingen uit groepen 4 en/of 5 aan muzikale vaardigheden. Zingen, muziek maken, bewegen en luisteren naar muziek, staan centraal. Ook het sociale aspect van (samen) muziek maken, komt aan bod.

Workshops: Kaliber wil met haar brede aanbod zoveel mogelijk leerlingen in het onderwijs bereiken. We zoeken een muzikaal talent dat kinderen tijdens de duur van de workshop kan uitdagen en inspireren.

Jouw opdracht als zzp’er binnen Kaliber Kunstenschool
Als docent kun je ingezet worden op diverse projecten op verschillende locaties in ons werkgebied. Je kunt aansluiten bij verschillende scholen, leeftijden en niveaus. Je maakt deel uit van een grote docentenpoule die regelmatig ervaringen en ideeën uitwisselt.

Wat we van jou verwachten

Je kunt zelfstandig op verschillende plekken aan het werk om leerlingen uit te dagen en te laten stralen. Dat doe je met enthousiasme en op inspirerende wijze. Je beschikt over goede pedagogische, communicatieve en didactische vaardigheden en weet precies hoe je jouw leerlingen in beweging kunt brengen. Bovendien:

  • heb je bij voorkeur een afgeronde opleiding koordirectie of Docent Muziek of je bent in opleiding
  • ben je zelfstandig ondernemer en sta je ingeschreven bij de Kamer van Koophandel
  • ben je in bezit van een VOG met screeningsprofiel onderwijs of bereid deze aan te vragen

Wat bieden wij jou
Wij durven te zeggen dat we een inspirerende, stimulerende en uitdagende werkomgeving bieden waar positief ingestelde mensen goed tot hun recht komen. We hebben een enthousiast docententeam, betrokken collega’s en ruimte om commercieel en inhoudelijk mee te bouwen aan de resultaat- en vraaggerichte ontwikkeling van onze organisatie.

Je vergoeding is afhankelijk van je kennis en ervaring. Wij nemen de voorbereidingstijd ook mee in het tarief.

Als zzp’er ben je binnen onze organisatie iemand die meetelt. We zijn benieuwd wat jij meebrengt aan inspiratie en ontwikkeling zodat we samen verder kunnen groeien. Ook nemen we je graag mee in onze organisatie, zodat jij je opdrachten goed uit kunt voeren.

Wie zijn wij?

Kaliber Kunstenschool is de grootste organisatie voor cultuureducatie in Twente. We ervaren dagelijks dat muziek, dans, beeldende kunst en theater mensen plezier, groei en trots brengt en mensen met elkaar verbindt. We zijn ervan overtuigd dat daarmee onze samenleving iedere dag weer mooier wordt. Wij ontwikkelen aantrekkelijke professionele educatieve programma’s en bieden vele activiteiten, lessen en workshops aan particulieren, scholen, het bedrijfsleven, welzijnsorganisaties en andere organisaties. Dit doen we binnen drie programmalijnen:

  • cultuureducatie in de vrije tijd
  • cultuureducatie binnen het sociaal domein
  • cultuureducatie binnen het onderwijs

Geïnteresseerd?

Mail jouw CV met motivatiebrief voor 6 december naar sollicitaties@kaliberkunstenschool.nl. Voor vragen over de functie kun je terecht bij Marleen Renckens, projectleider Cultuureducatie (06-28832907). Bij vragen over de procedure en de voorwaarden kun je contact opnemen met Annette Brugman, HR Manager (06-55772206).