Vacature: docent Peuter- en Kleuterdans

(ZZP, 3 lesuren, Twente)

Heb jij zin om als dansdocent bij ons aan de slag te gaan om peuters en kleuters hun eerste danspassen bij te brengen?

Kaliber Kunstenschool zoekt deskundige en enthousiaste dansdocenten voor 3 lesuren per week. Kun je inhoudelijk mooie danslessen geven, en ben je beschikbaar voor 3 lesuren per week? Dan gaan we graag met jou in gesprek. De lessen worden gegeven in Enschede en Almelo.

Jouw opdracht als zzp’er binnen Kaliber Kunstenschool
Als docent geef je zelf vorm aan de inhoud van de danslessen. Je hebt hierbij oog voor het niveau van de kinderen en voor hun talent. Binnen onze sectie Dans wordt samengewerkt bij onder meer het organiseren van voorstellingen. Je denkt mee over de leerlijn Dans en het aanbod. Samen met jou kijken we hoe we je opdracht kunnen uitbouwen.

Wat we van jou verwachten
Je kunt zelfstandig op verschillende plekken aan het werk om onze jongste leerlingen uit te dagen en te laten stralen. Dat doe je met enthousiasme en op inspirerende wijze. Je beschikt over goede pedagogische, communicatieve en didactische vaardigheden en weet precies hoe je jouw leerlingen in beweging kunt brengen.

Bovendien:

  • heb je een afgeronde opleiding docentenopleiding aan de vakopleiding Dans op hbo of mbo-niveau
  • ben je aantoonbaar zelfstandig ondernemer en sta je ingeschreven bij de Kamer van Koophandel
  • ben je in bezit van een VOG met screeningsprofiel onderwijs of bereid deze aan te vragen

Wie zijn wij?
Kaliber Kunstenschool is de grootste organisatie voor cultuureducatie in Twente. We ervaren dagelijks dat muziek, dans, beeldende kunst en theater mensen plezier, groei en trots brengt en mensen met elkaar verbindt. We zijn ervan overtuigd dat daarmee onze samenleving iedere dag weer mooier wordt.

Wij ontwikkelen aantrekkelijke professionele educatieve programma’s en bieden vele activiteiten, lessen en workshops aan particulieren, scholen, het bedrijfsleven, welzijnsorganisaties en andere organisaties. Dit doen we binnen drie programmalijnen:

  • cultuureducatie in de vrije tijd
  • cultuureducatie binnen het sociaal domein
  • cultuureducatie binnen het onderwijs

Wat bieden wij?

Wij durven te zeggen dat we een inspirerende, stimulerende en uitdagende werkomgeving bieden waar positief ingestelde mensen goed tot hun recht komen. We hebben een enthousiast managementteam, betrokken collega’s en ruimte om commercieel en inhoudelijk mee te bouwen aan de resultaat- en vraaggerichte ontwikkeling van onze organisatie.

Je vergoeding is afhankelijk van je kennis en ervaring. Als zzp’er ben je binnen onze organisatie iemand die meetelt. Je kunt gebruikmaken van de expertise in onze organisatie zodat jij je opdrachten goed en zelfstandig uit kunt voeren. Uiteraard ben en blijf jij de expert op jouw vakgebied. We zijn ook benieuwd wat jij meebrengt aan inspiratie en ontwikkeling zodat we samen verder kunnen groeien.

Geïnteresseerd?

Mail jouw cv met motivatiebrief naar mailadres: sollicitaties@kaliberkunstenschool.nl. Voor vragen over de functie kun je terecht bij Pieter Jaap Idema, teamleider Vrije Tijd (06-23913828). Bij vragen over de procedure kun je contact opnemen met Annette Brugman, HR Manager (06-55772206).