Vacature: Koordirigent kinderkoor

(ZZP, 1 lesuur, Twente)

Heb jij zin om als koordirigent bij ons aan de slag te gaan en onze koren te inspireren en verder te ontwikkelen?

Kaliber Kunstenschool zoekt een dirigent voor:

Kinderkoor: voor kids van 6 tot 12 jaar. Locatie is Almelo, de middag is in overleg.

 

Jouw opdracht als zzp’er binnen Kaliber Kunstenschool

Als dirigent geef je vorm aan de inhoud van de repetities. Je hebt hierbij oog voor het niveau van de koorleden, hun smaak en voor hun talent, en geeft vorm aan hun ontwikkeling. Je organiseert regelmatig optredens. Binnen de sectie Zang  wordt samengewerkt bij onder meer het organiseren van voorstellingen. Samen met deze sectie denk je als dirigent mee over nieuw aanbod en marktontwikkelingsplannen. Samen met jou kijken we hoe we je opdracht kunnen uitbouwen. Er liggen plannen om ook op andere locaties koren op te starten.

Wat we van jou verwachten

Als proactieve koordirigent vragen we je om een koor te kunnen inspireren en vocaal verder te brengen. Dat doe je met enthousiasme en op inspirerende wijze. Daarbij begeleid je het koor vanaf de piano waarbij je zelf goed kunt voorzingen.
Je beschikt over goede pedagogische, communicatieve en didactische vaardigheden en weet precies hoe je jouw leerlingen in beweging kunt brengen. Bovendien:

  • Heb je bij voorkeur een afgeronde opleiding koordirectie, docent Zang of Docent Muziek of je bent in opleiding
  • Ben je zelfstandig ondernemer en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel
  • Ben je in bezit van een VOG met screeningsprofiel onderwijs of bereid deze aan te vragen

Wie zijn wij?

Kaliber Kunstenschool is de grootste organisatie voor cultuureducatie in Twente. We ervaren dagelijks dat muziek, dans, beeldende kunst en theater mensen plezier, groei en trots brengt en mensen met elkaar verbindt. We zijn ervan overtuigd dat daarmee onze samenleving iedere dag weer mooier wordt. Wij ontwikkelen aantrekkelijke professionele educatieve programma’s en bieden vele activiteiten, lessen en workshops aan particulieren, scholen, het bedrijfsleven, welzijnsorganisaties en andere organisaties. Dit doen we binnen drie programmalijnen:

  • cultuureducatie in de vrije tijd
  • cultuureducatie binnen het sociaal domein
  • cultuureducatie binnen het onderwijs

Wat bieden wij?

Wij durven te zeggen dat we een inspirerende, stimulerende en uitdagende werkomgeving bieden waar positief ingestelde mensen goed tot hun recht komen. We hebben een enthousiast managementteam, betrokken collega’s en ruimte om commercieel en inhoudelijk mee te bouwen aan de resultaat- en vraaggerichte ontwikkeling van onze organisatie.

Je vergoeding is afhankelijk van je kennis en ervaring. Wij nemen de voorbereidingstijd ook mee in het tarief.

Als zzp’er ben je binnen onze organisatie iemand die meetelt. We nemen je graag mee in onze organisatie zodat jij je opdrachten goed uit kunt voeren. Uiteraard ben en blijf jij de expert op jouw vakgebied. We zijn ook benieuwd wat jij meebrengt aan inspiratie en ontwikkeling zodat we samen verder kunnen groeien.

Geïnteresseerd?

Mail jouw cv met motivatiebrief naar mailadres: sollicitaties@kaliberkunstenschool.nl. Voor vragen over de functie kun je terecht bij Pieter Jaap Idema, teamleider Vrije Tijd (06-23913828). Bij vragen over de procedure kun je contact opnemen met Annette Brugman, HR Manager (06-55772206).