Vacature: logistiek medewerker

Wil jij werken in een afwisselende logistieke rol waarbij je zorgt voor het vervoer en de distributie van onze materialen? Kaliber Kunstenschool is per direct op zoek naar een Logistiek medewerker (m/v – 28 uur)

In ons magazijn (nu gevestigd in Almelo) worden instrumenten, apparatuur en materialen opgeslagen die door de hele regio gebruikt worden voor cursussen, evenementen en projecten. Aan jou en je collega de taak om te zorgen dat deze materialen op de juiste manier opgeslagen en vervoerd worden.

Hoe ziet jouw dag bij Kaliber Kunstenschool eruit?

In onze bedrijfsbus rijden jullie ’s ochtends naar de verschillende locaties in deze regio om de juiste benodigdheden af te leveren. Aan het einde van de dag of na afloop van een evenement, zorgen jullie dat deze weer netjes in ons magazijn terechtkomen. Het gaat bijvoorbeeld om geluidsapparatuur, instrumenten of creatieve materialen die gebruikt worden voor projecten op scholen of bij evenementen.

Dit zijn jouw taken in het kort:

  • Je rijdt de materialen naar de diverse locaties in deze regio.
  • Je zet de benodigde materialen klaar voor gebruik op de locaties.
  • Je houdt ons magazijn opgeruimd en netjes.
  • Je verricht eenvoudige reparatie- en onderhoudswerkzaamheden.
  • Je voert ondersteunende schoonmaakwerkzaamheden uit, bijvoorbeeld het reinigen van de vloeren in leslokalen met de schrobmachine en het schoonhouden van koffieapparaten.

Wat verwachten we van jou?

  • Je bent namens Kaliber Kunstenschool werkzaam op verschillende locaties. Daarom vragen we van jou een open en klantgerichte houding.
  • Het is fijn als je het werk ziet liggen en actie neemt waar je kunt.
  • Je bent in elk geval in het bezit van een rijbewijs B. Als je ook met een aanhanger kunt en mag rijden is dat mooi meegenomen.
  • Het gaat veelal om fysiek werk, dus vinden wij het belangrijk dat jij in goede conditie bent.
  • Je bent minimaal drie en halve dag beschikbaar voor werkzaamheden overdag, en bij uitzondering op avonden of in het weekend.

Heb je daarnaast kennis van geluidsapparatuur en instrumenten? Dat komt in deze functie goed van pas!

Wie zijn wij?

Kaliber Kunstenschool is de grootste organisatie voor cultuureducatie in Twente. We ervaren dagelijks dat muziek, dans, beeldende kunst en theater mensen plezier, groei en trots brengt en mensen met elkaar verbindt. We zijn ervan overtuigd dat daarmee onze samenleving iedere dag weer mooier wordt. Wij ontwikkelen aantrekkelijke professionele educatieve programma’s en bieden vele activiteiten, lessen en workshops aan particulieren, scholen, het bedrijfsleven, welzijnsorganisaties en andere organisaties. Dit doen we binnen de programmalijnen cultuureducatie binnen het onderwijs, cultuureducatie in de vrije tijd en cultuureducatie binnen het Sociaal Domein.

Wat bieden wij jou?

We bieden arbeidsvoorwaarden en een salaris gebaseerd op de CAO Kunsteducatie, passende bij de functie en jouw ervaring. In eerste instantie gaat het om een jaarcontract. Onze intentie is om er een blijvende functie van te maken.

Kaliber Kunstenschool; jouw nieuwe werkgever?

Heb je zin om deze functie bij Kaliber Kunstenschool te vervullen? Mail dan voor 15 januari jouw cv met een korte motivatiebrief naar sollicitaties@kaliberkunstenschool.nl.

Voor vragen over de functie kun je terecht bij Daniëlle Borger (088-4868700). Heb je vragen over de procedure, bel of mail dan Annette Brugman (0655772206 / sollicitaties@kaliberkunstenschool.nl).