Vacature: Medewerker Klantenservice

Heb jij een klant- en servicegerichte instelling en wil jij werken in een afwisselende administratieve functie? Kaliber Kunstenschool is op zoek naar een medewerker klantenservice voor haar locatie in Enschede.

Sociaal, servicegericht en efficiënt
24 – 26 uur | Enschede

Je werkt mee op de afdeling Klantenservice en bent daar ook het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en cursisten. Per mail, telefoon of aan de receptie ontvang en beantwoord je vragen en voorzie je de klant van de juiste informatie. Daarnaast verricht je administratieve werkzaamheden.

Jouw werkzaamheden in het kort

Het aannemen van inkomende telefoontjes en het behandelen van e-mails.
Administratieve werkzaamheden zoals het inschrijven van nieuwe cursisten en klantgegevens bijhouden in ons systeem (Navision).
Promotiewerkzaamheden bij open huizen of andere evenementen

Jouw team

Ons team Klantenservice bestaat uit 9 medewerkers die werken vanuit onze locaties in Enschede, Almelo en Oldenzaal. Je ziet je klantenservicecollega’s dus niet dagelijks. Wel kun je voor vragen altijd bij een van je collega’s terecht. En er is regelmatig teamoverleg.

Wat vragen wij?

Je bent een representatieve schakel naar de klant namens Kaliber Kunstenschool. Daarom vragen we van jou een open en klantgerichte houding
Je hebt relevante werkervaring op het gebied van administratieve werkzaamheden.
Je bent 2 avonden per week beschikbaar en 1 keer in de 2 maanden werk je op zaterdag. 

Welkom bij Kaliber Kunstenschool

Kaliber Kunstenschool is de grootste organisatie voor cultuureducatie in Twente. We ervaren dagelijks dat muziek, dans, beeldende kunst en theater mensen plezier, groei en trots brengt en mensen met elkaar verbindt. We zijn ervan overtuigd dat daarmee onze samenleving iedere dag weer mooier wordt.

Wij ontwikkelen aantrekkelijke professionele educatieve programma’s en bieden vele activiteiten, lessen en workshops aan particulieren, scholen, het bedrijfsleven, welzijnsorganisaties en andere organisaties. Dit doen we binnen drie programmalijnen:

Cultuureducatie binnen het onderwijs
Cultuureducatie in de vrije tijd
Cultuureducatie binnen het sociaal domein 

Wat bieden wij?

Dit is jouw kans om samen te werken met enthousiaste en betrokken collega’s in een inspirerende organisatie in ontwikkeling. We bieden arbeidsvoorwaarden (conform cao KE) die passen bij deze functie en bij jouw opleidings- en ervaringsniveau. Salarisschaal 6 (vanaf € 2.261,- bij een 36-urige werkweek) is van toepassing, evenals een goede pensioenregeling. Je ontvangt eerst een contract voor bepaalde tijd. We gaan uiteraard voor een samenwerking op lange termijn!

Geïnteresseerd?

Mail jouw cv met motivatiebrief uiterlijk 24 maart naar sollicitaties@kaliberkunstenschool.nl. Voor vragen over de functie kun je terecht bij Karen Kaspers, Teamleider Klantenservice (06- 21900008). Bij vragen over de procedure kun je contact opnemen met Annette Brugman, HR Manager (06 – 55772206).