Vacature: Stagiair(e) Marketing & Communicatie

Volg jij op dit moment een studie in de richting van Marketing of Communicatie en ben je op zoek naar een stage? Bij ons ga je aan de slag met grafische vormgeving zowel online als offline, het bijhouden van onze social media en website en denk je mee in promotiecampagnes. Klink dit je als muziek in de oren?

Stage op onze marketing- en communicatieafdeling

Als stagiair(e) Marketing en communicatie bij Kaliber Kunstenschool krijg je alle kans om creatief mee te denken over welke communicatiemiddelen het beste bij onze doelgroep(en) passen. Je wordt betrokken bij elke fase in het proces en krijgt zo echt een kijkje in de keuken. Je wordt het liefst overal bij betrokken zodat je een goed beeld krijgt wat de functie allemaal omvat.

Wat ga je doen:

  • Meedenken en helpen uitvoeren van campagnes via diverse kanalen
  • Relevante content schrijven voor op social media
  • Vormgeving van posters, advertenties en online banners
  • Pers- en nieuwsberichten schrijven voor dag- en weekbladen en onze website
  • Organiseren en bijwonen van evenementen

Optioneel:

  • Fotograferen
  • Filmen en monteren van lessituaties en evenementen

Wat verwachten we van jou?

  • Dat je kennis hebt van Adobe Photoshop en Indesign en bij voorkeur Premiere Pro
  • Dat je actief bent op social media en op de hoogte bent van de laatste online trends
  • Dat je de Nederlandse taal goed beheerst, in woord en geschrift

Wij vinden het belangrijk dat we het tijdens het werk ook gezellig hebben en vinden daarom een positieve instelling heel prettig.

Wat bieden wij jou

Bij ons vind je een creatieve werkplek en krijg je de mogelijkheid om ervaring op te doen in een grote organisatie. We geven je de ruimte om mee te denken en jezelf te ontwikkelen. Wij worden blij van eigen inbreng en nieuwe ideeën. Dus kom maar op!

Wie zijn wij?

Kaliber Kunstenschool is de grootste organisatie voor cultuureducatie in Twente. We ervaren dagelijks dat muziek, dans, beeldende kunst en theater mensen plezier, groei en trots brengt en mensen met elkaar verbindt. We zijn ervan overtuigd dat daarmee onze samenleving iedere dag weer mooier wordt. Wij ontwikkelen aantrekkelijke professionele educatieve programma’s en bieden vele activiteiten, lessen en workshops aan particulieren, scholen, het bedrijfsleven, welzijnsorganisaties en andere organisaties. Dit doen we binnen drie programmalijnen: onderwijs, vrije tijd en sociaal domein.

Kaliber Kunstenschool; jouw nieuwe stageplek?

Heb je zin om stage te lopen bij ons? Mail dan jouw cv met motivatie uiterlijk 18 december 2021 naar sollicitaties@kaliberkunstenschool.nl. Voor vragen over de stage kun je terecht bij marketingadviseur Djuna ter Beke, djuna.terbeke@kaliberkunstenschool.nl. Heb je vragen over de procedure, bel of mail dan Annette Brugman (06-55772206) / hr@kaliberkunstenschool.nl).