Vacature: Stagiair(e) Facilitair/logistiek

Voor onze locatie in Almelo is plek voor een

Stagiair(e) Facilitair/logistiek (m/v – 24-36 uur)

Wat kun je verwachten van een stageplek bij Kaliber Kunstenschool?

Wij vinden het belangrijk dat je tijdens je stage met zoveel mogelijk facetten van logistiek en facilitair in onze organisatie kennismaakt. Je gaat op vaste dagen meewerken bij logistiek en bij facilitair. Dat betekent dat je met verschillende medewerkers kennismaakt en de kans krijgt mee te lopen. De ene dag ben je op pad met onze logistiek medewerker, de andere dag laat een medewerker van onze Klantenservice jou zien hoe je de telefoon beantwoordt of hoe je bezoekers aan de balie gastvrij verwelkomt.

Je hebt een vaste contactpersoon waarmee je minimaal één keer in de week afstemt. Je bespreekt dan wat je hebt geleerd en waar je nog aandacht aan wilt geven.

Wat zijn je werkzaamheden?

Je houdt je onder meer bezig met de volgende werkzaamheden:

  • Ontvangen van bezoekers aan de balie
  • Telefoon beantwoorden
  • Helpen bij inrichten van ruimtes bij (kleine) evenementen en voorspeelavonden; zoals stoelen en tafels klaarzetten.
  • Zorgen dat het magazijn netjes is
  • Helpen met voorraadbeheer in het magazijn
  • Klaarzetten materiaalpakketten volgens planning

Daarbij is klantvriendelijkheid, alertheid en werken volgens een (digitale) planning belangrijk.

Wat verwachten we van jou?

Je bent mbo-leerling, niveau 2 van de facilitaire opleiding. Daarnaast vragen we van jou:

  • Een open en klantgerichte houding
  • Zelfstandigheid en pro-activiteit
  • Een positieve instelling: je vindt het fijn om met mensen samen te werken

De stage is voornamelijk overdag van maandag tot en met vrijdag. Het kan voorkomen dat je in de avonden of weekenden meeloopt. Bijvoorbeeld omdat onze evenementen en open huizen dan plaatsvinden.

Wie zijn wij?

Kaliber Kunstenschool is de grootste organisatie voor cultuureducatie in Twente. We ervaren dagelijks dat muziek, dans, beeldende kunst en theater mensen plezier, groei en trots brengt en mensen met elkaar verbindt. We zijn ervan overtuigd dat daarmee onze samenleving iedere dag weer mooier wordt. Wij ontwikkelen aantrekkelijke professionele educatieve programma’s en bieden vele activiteiten, lessen en workshops aan particulieren, scholen, het bedrijfsleven, welzijnsorganisaties en andere organisaties. Dit doen we binnen de programmalijnen cultuureducatie binnen het onderwijs, cultuureducatie in de vrije tijd en cultuureducatie binnen het Sociaal Domein.

Kaliber Kunstenschool; jouw nieuwe stageplek?

Heb je zin om stage te lopen bij Kaliber Kunstenschool? Mail dan voor 15 december jouw cv met een korte motivatiebrief naar hr@kaliberkunstenschool.nl.

Voor vragen over de stage kun je terecht bij Danielle Borger (088-4868700). Heb je vragen over de procedure, bel of mail dan Annette Brugman (06-55772206) / hr@kaliberkunstenschool.nl). In verband met de vakantieperiode zijn we minder goed bereikbaar dan anders. We bellen of mailen je zo snel mogelijk terug als we je niet direct te woord kunnen staan.