Vacature: Stagiair(e) facilitair & logistiek

Volg jij op dit moment een studie in de richting van facilitaire dienstverlening of logistiek en heb je affiniteit met de sector cultuureducatie? Ben je op zoek naar een stageplek vanaf september 2022? Bij Kaliber Kunstenschool in Almelo en Enschede hebben wij plek voor jou!

Stage lopen op de afdeling facilitair

Wij vinden het belangrijk dat je tijdens je stage met zoveel mogelijk facetten van logistiek en facilitair in onze organisatie kennismaakt. Je gaat op vaste dagen meewerken bij logistiek en facilitair. De ene dag ben je op pad met onze logistiek medewerker, de andere dag ondersteun je de facilitair medewerker met zijn taken in en rondom het gebouw.

Je hebt een vaste contactpersoon waarmee je minimaal één keer in de week afstemt. Je bespreekt dan wat je hebt geleerd en waar je nog aandacht aan wilt geven.

Wat zijn je werkzaamheden?

Tijdens je stage komen onder andere de volgende werkzaamheden aan bod:

 • Gebouwenbeheer
 • Helpen bij inrichten van ruimtes bij (kleine) evenementen en voorspeelavonden; zoals stoelen en tafels klaarzetten
 • Helpen met voorraadbeheer in het magazijn
 • Klaarzetten materiaalpakketten volgens planning
 • Logistieke werkzaamheden of het voorbereiden daarvan

Wat verwachten we van jou?

Naast dat een stagiair(e) heel veel bij ons kan leren, en wij goede begeleiding hierin belangrijk vinden, zal de beste klik ontstaan als jij:

 • het fijn vindt om met mensen samen te werken
 • een proactieve, zelfstandige houding hebt en positief en dienstverlenend bent ingesteld
 • een technisch inzicht hebt en handig bent in klussen
 • een goede conditie hebt, aangezien het veelal fysiek werk zal zijn

Wat bieden wij jou
Je krijgt bij ons de kans om te leren wat de facilitaire en logistieke taken binnen onze organisatie inhouden. We geven je de ruimte om mee te denken en jezelf te ontwikkelen.

Daarnaast ontvang je een passende stagevergoeding.

De stage is voornamelijk overdag van maandag tot en met vrijdag. Het kan voorkomen dat je in de avonden of weekenden meeloopt. Bijvoorbeeld omdat onze evenementen en open huizen dan plaatsvinden.

Wie zijn wij?
Kaliber Kunstenschool is de grootste organisatie voor cultuureducatie in Twente. We ervaren dagelijks dat muziek, dans, beeldende kunst en theater mensen plezier, groei en trots brengt en mensen met elkaar verbindt. We zijn ervan overtuigd dat daarmee onze samenleving iedere dag weer mooier wordt. Wij ontwikkelen aantrekkelijke professionele educatieve programma’s en bieden vele activiteiten, lessen en workshops aan particulieren, scholen, het bedrijfsleven, welzijnsorganisaties en andere organisaties.

Dit doen we binnen drie programmalijnen:

 • cultuureducatie binnen het onderwijs
 • cultuureducatie in de vrije tijd
 • cultuureducatie binnen het sociaal domein

Kaliber Kunstenschool; jouw nieuwe stageplek?

Heb je zin om stage te lopen bij ons? Mail dan jouw cv met motivatie naar sollicitaties@kaliberkunstenschool.nl. De startdatum, duur en plaats van de stage is in overleg. Voor vragen over de stage kun je terecht bij Jeroen van Keulen (jeroen.van.keulen@kaliberkunstenschool.nl). Heb je vragen over de procedure, mail dan naar sollicitaties@kaliberkunstenschool.nl