Vacature: Stagiair(e) Klantenservice

Volg jij op dit moment een studie in de richting van receptioniste of administratief medewerker waarbij klantcontact van belang is? En ben je op zoek naar een stageplek? Bij Kaliber Kunstenschool in Almelo en Enschede hebben wij plek voor jou!

Stage lopen op de afdeling Klantenservice

Wij vinden het belangrijk dat je tijdens je stage met zoveel mogelijk facetten van receptiewerkzaamheden in onze organisatie kennismaakt. Je gaat op vaste dagen meewerken achter de receptie. Daarnaast leer je welke administratieve taken zoal bij ons aan bod komen. Dat kunnen planningen zijn, facturen opmaken of gegevens bijhouden in ons systeem. Je hebt een vaste contactpersoon waarmee je minimaal één keer in de week afstemt. Je bespreekt dan wat je hebt geleerd en waar je nog aandacht aan wilt geven.

Wat zijn je werkzaamheden?

Tijdens je stage komen onder andere de volgende werkzaamheden aan bod:

 • Ontvangen van bezoekers aan de balie
 • Het telefonisch ondersteunen van klanten
 • Ons klantsysteem bijhouden
 • E-mail verwerking
 • Het inplannen van de cursisten

Wat verwachten we van jou?

Naast dat een stagiair(e) heel veel bij ons kan leren, en wij goede begeleiding hierin belangrijk vinden, zal de beste klik ontstaan als jij:

 • het fijn vindt om met mensen samen te werken
 • een proactieve, zelfstandige houding hebt en positief en dienstverlenend bent ingesteld
 • servicegericht en klantvriendelijk bent

Wat bieden wij jou
Je krijgt bij ons de kans om te leren wat de receptiewerkzaamheden binnen onze organisatie inhouden. We geven je de ruimte om mee te denken en jezelf te ontwikkelen.

Daarnaast ontvang je een passende stagevergoeding.

De stage is voornamelijk overdag en één avond van maandag tot en met vrijdag. Het kan voorkomen dat je de weekenden meeloopt. Bijvoorbeeld omdat onze evenementen en open huizen dan plaatsvinden.

Wie zijn wij?
Kaliber Kunstenschool is de grootste organisatie voor cultuureducatie in Twente. We ervaren dagelijks dat muziek, dans, beeldende kunst en theater mensen plezier, groei en trots brengt en mensen met elkaar verbindt. We zijn ervan overtuigd dat daarmee onze samenleving iedere dag weer mooier wordt. Wij ontwikkelen aantrekkelijke professionele educatieve programma’s en bieden vele activiteiten, lessen en workshops aan particulieren, scholen, het bedrijfsleven, welzijnsorganisaties en andere organisaties.

Dit doen we binnen drie programmalijnen:

 • cultuureducatie binnen het onderwijs
 • cultuureducatie in de vrije tijd
 • cultuureducatie binnen het sociaal domein

Kaliber Kunstenschool; jouw nieuwe stageplek?

Heb je zin om stage te lopen bij ons? Mail dan jouw cv met motivatie naar sollicitaties@kaliberkunstenschool.nl. De startdatum en de duur van de stage is in overleg. Voor vragen over de stage kun je terecht bij Karen Kaspers (karen.kaspers@kaliberkunstenschool.nl). Heb je vragen over de procedure, mail dan naar sollicitaties@kaliberkunstenschool.nl