Vacature: Stagiair(e) Marketing & Communicatie Studio15

Volg jij op dit moment een studie in de richting van Marketing en Communicatie en ben je op zoek naar een stage? Bij ons ga je aan de slag met zowel online als offline campagnes en leer je onder meer hoe je het beste een evenement kunt organiseren. Klinkt dit je als muziek in de oren?

Stage bij Studio15

Als stagiair(e) Marketing en communicatie bij Studio15 krijg je alle kans om creatief mee te denken over welke communicatiemiddelen het beste bij onze doelgroep passen. Onze doelgroep bestaat uit jongeren van 12 tot 30 jaar. Studio15 is er om deze jongeren een podium te bieden om op ongedwongen wijze hun talenten te kunnen ontwikkelen.

Wat ga jij doen tijdens jouw stage?

  • Content schrijven voor onze social media kanalen en onze website
  • Ontwikkelen van verschillende communicatie-uitingen, ook offline
  • Organisatie en promotie van podiumevenementen
  • Helpen ontwikkelen van marketing- en communicatieplannen
  • Ondersteunen en meedenken over het ontwikkelen van nieuwe verdienmodellen en sponsoring

Volg je de studie Creative Business? Dan krijg je ook de kans om actief te zijn op het gebied van:

  • Storytelling d.m.v. het ontwikkelen van audiovisueel materiaal
  • Creatieve concepten ontwikkelen die de producten en diensten van Studio15 nog beter in de markt zetten

Wat verwachten we van jou?

Naast dat een stagiair(e) heel veel bij ons kan leren, en wij goede begeleiding hierin belangrijk vinden, zal de beste klik ontstaan als jij:

  • Kennis hebt van Adobe Photoshop, Indesign en Premiere Pro
  • Actief bent op social media en op de hoogte bent van de laatste online snufjes
  • De Nederlandse taal goed beheerst, in woord en geschrift

We vinden een positieve instelling belangrijk, net zoals een proactieve en onderzoekende houding.

Wat bieden wij jou?

Bij ons vind je een creatieve werkplek en krijg je de mogelijkheid om ervaring op te doen in een grote organisatie. We geven je de ruimte om mee te denken en jezelf te ontwikkelen. Wij worden blij van eigen inbreng en nieuwe ideeën. Dus kom maar op!

Wie zijn wij?

Studio15 is onderdeel van Kaliber Kunstenschool. Studio15 biedt jongeren de kans zich professioneel te ontwikkelen op het gebied van Muziek, Performance, Film, Fotografie en nog veel meer.

Kaliber Kunstenschool is de grootste organisatie voor cultuureducatie in Twente. We ervaren dagelijks dat muziek, dans, beeldende kunst en theater mensen plezier, groei en trots brengt en mensen met elkaar verbindt. We zijn ervan overtuigd dat daarmee onze samenleving iedere dag weer mooier wordt. Wij ontwikkelen aantrekkelijke professionele educatieve programma’s en bieden vele activiteiten, lessen en workshops aan particulieren, scholen, het bedrijfsleven, welzijnsorganisaties en andere organisaties. Dit doen we binnen drie programmalijnen: cultuureducatie binnen het onderwijs, in de vrije tijd en binnen het sociaal domein.

Studio15; jouw nieuwe stageplek?

Heb je zin om stage te lopen bij ons? Mail dan jouw cv met motivatie uiterlijk 1 december 2021 naar sollicitaties@kaliberkunstenschool.nl. Voor vragen over de stage kun je terecht bij Dan Dezijn, marketing en communicatiemedewerker Studio15 (06-10011775). Heb je vragen over de procedure, bel of mail dan Annette Brugman (06-55772206) / hr@kaliberkunstenschool.nl).