Vacature: Vrijwilliger Cultuureducatie Onderwijs

circa 8 uur per week, Almelo

Ben je minimaal 8 uur per week (2 dagdelen) beschikbaar en vind je het fijn om met je handen bezig te zijn? Wij zoeken vrijwilligers voor het voorbereiden van de materialen voor onze lessen.

Wat doe je als vrijwilliger bij Kaliber Kunstenschool?
Je zorgt voor het materiaal van de beeldende pakketten voor onze onderwijsprojecten en vrije tijd-lessen.

Je maakt bijvoorbeeld een materialenpakket klaar voor een basisschool voor 60 kinderen. Je snijdt papier op maat, zorgt dat de lijmflesjes gevuld zijn en zoekt alle materialen bij elkaar. Als je dit hebt afgerond, start je met het volgende project, met weer andere benodigdheden.

Daarnaast:
• help je bij het klaarzetten van instrumenten en het brengen van instrumenten/materialen naar de scholen
• help je bij het inrichten van ruimtes bij (kleine) evenementen en voorspeelavonden; zoals stoelen en tafels klaarzetten.

Wat verwachten we van jou?
Wij zoeken een echte doener die secuur, gestructureerd en zelfstandig kan werken. Omdat we werken met planningen vanuit de digitale agenda, is het handig als je weet hoe Microsoft Office werkt.

Onze voorkeur gaat uit naar de maandag, dinsdag of donderdag. Mocht een van die dagen je niet uitkomen, dan komen we hier in overleg zeker uit.

Geïnteresseerd?
Neem dan vandaag nog contact met ons op! Je kunt bellen of mailen met Annette Brugman, HR Manager. Zij is bereikbaar op 06-55772206 en via hr@kaliberkunstenschool.nl.