Leuke vakantieworkshops in de voorjaarsvakantie!

Het is al bijna vakantie, maar dat betekent niet dat je stil hoeft te zitten! Kaliber Kunstenschool organiseert op diverse dagen en locaties leuke workshops, waardoor je ook in de vakantie lekker creatief bezig kunt zijn. De workshops zijn geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Elke workshop kost 7 euro en dien je contant te betalen bij de docent. Je hoeft je van te voren dus ook niet aan te melden, maar je kunt gewoon langskomen.

Knutselpret

Ben je graag creatief bezig met pen en papier? Ontdek alle mogelijkheden tijdens deze leuke workshop. Je kunt kiezen uit allerlei diverse materialen en onder leiding van een professionele kunstdocent aan de slag. Wil je iets maken voor opa en oma, je ouders of misschien als verrassing voor de liefste meester of juf? Dat kan! In overleg met de docent bedenk je iets leuks om te maken en kies je de juiste materialen. Laat je fantasie en creativiteit de vrije loop en knutselen maar!

Toneelpret

In deze workshop ga je samen met andere kinderen het toneel op! Lekker doen alsof, dat wil toch iedereen? Onder leiding van de professionele theaterdocent ga je bezig met diverse acteertechnieken en samen spelen. Kruip je in de huid van een piraat, een prinses of wil je de slechterik zijn? Het kan allemaal.

Bekijk hieronder al het aanbod!

 

Almelo

Knutselpret

Donderdag 21 februari, 10:00 – 11:30 uur
Elisabethhof 10
Door Nicolette Zuiderwijk

Toneelpret

Donderdag 21 februari, 10:00 – 11:30 uur
Elisabethhof 2
Door Marlies van Brink

Enschede

Knutselpret

Vrijdag 22 februari, 10:00 – 11:30 uur
Prismare
Door Rob van Putten

Oldenzaal

Knutselpret

Dinsdag 19 februari, 14:00 – 15:00 uur
Sparstraat 152
Door Nicolette Zuiderwijk

Wierden

Knutselpret

Maandag 18 februari, 10:00 – 11:30 uur
De Passie
Door Vieke Bosveld

Toneelpret

Vrijdag 22 februari, 15:30 – 17:00 uur
De Passie
Door Mette Bunskoek