Vertrouwenspersoon

Kaliber Kunstenschool wil een veilige school zijn voor leerlingen, ouders/verzorgers en medewerkers. Kaliber Kunstenschool heeft een contract afgesloten met Buro Overbeek van Anne Overbeek, zodat we beschikken over een onafhankelijke en geschoolde vertrouwenspersoon. Zij Is rechtstreeks te benaderen. Daarnaast heeft Kaliber Kunstenschool interne vertrouwenspersonen aangesteld die zorgen voor een eerste opvang en eventueel kunnen doorverwijzen naar de externe vertrouwenspersoon. Zowel de interne als de externe vertrouwenspersoon zijn aanspreekpunt voor leerlingen, ouders/verzorgers en medewerkers.

Heb je ondersteuning nodig of vragen met betrekking tot grensoverschrijdend gedrag als agressie, pesten, (seksuele) intimidatie, geweld of iets anders? Neem dan contact op met de interne vertrouwenspersonen of met de externe vertrouwenspersoon.

Interne vertrouwenspersonen:

Lia Baake telefoon: 06-25452770