Verzin jij de naam voor het cultureel-sociaal centrum?

Het zal je niet ontgaan zijn: deze zomer komt er een spiksplinternieuw cultureel- en sociaal centrum in Oldenzaal. In het pand aan de Wilhelminastraat 5 bieden verschillende organisaties een ontmoetingsplek aan alle inwoners van Oldenzaal. Initiatiefnemers zijn Impuls en Kaliber Kunstenschool, maar in het gebouw komen ook onder andere de talentenbroedplaats voor jongeren Studio15 en Leeratelier Mal & Mod. Iedereen kan er terecht voor ontspanning, cursussen, hulp, beweging, kunst en cultuur. En niet te vergeten: een lekker kopje koffie of thee.

Maar hoe gaan we deze huiskamer van Oldenzaal noemen? Impuls en Kaliber roepen Oldenzalers op om mee te denken over de naam. Stem op één van de vijf al bedachte namen en/of geef zelf een suggestie voor een nieuwe naam. Stuur je stem of suggestie vóór 15 mei naar communicatie@kaliberkunstenschool.nl. En misschien win jij wel een fijne horecabon! Of nog beter: pronkt de door jou gekozen naam binnenkort op een gebouw!

Je kunt stemmen op de volgende namen:

  1. De Pepermunt
  2. De Opmaat
  3. Op de (Stads)Wal
  4. De Magneet
  5. Atrium
  6. Jouw eigen suggestie!

Of stem op een van de namen die al zijn ingestuurd!

Het Oldenzaalse Kuierheukske, Het Middelpunt, Huis van Oldenzaal, Huis van de Stad, ’t Inloophuis, De gelegenheid, Imka’s Trefpunt, De Bruisbel, De Ontmoeting, Mientje, Wilhelminahof, Alle markten thuis, Boeskoolhuuske, De Soccul, Willemien, De Boeskool, Cultureel Hoes Onzel, Boeskoolhart, De Ingang, De Stadspoort, Kalimpol, Altisjaja, De Vlinder, De Troon, Lokaal-O, De Beuk, Kleurrijk, Grenzeloos, 2Gether, Bij Ons Thuis, Noaberhoes, De Echo, De Regenboog, Wilhelmina’s, Cultrum, Keu’s genoeg,De Willemien, Prullepoort, De Barg, Bonkenbarg , De Paradijspoort, De Maat, De Pulse, Het Portaal, Wilhelmientje, Wilhelmina, CUSCO, De Lounge, De Verbinding, Amare, De Ontspanning, Het Palet, ’t Spectrum, Pand5, Pand Vijf, Vicinia, De Kakafoon, Focus, Cantabile, Andante, Fieramente, Amabile, Con Moto, Mezzoforte, De OldenZaal, De Boeskool beat, Het Boeskool paleis, Kalimp, Wilhelminatheater, Het BoesKulturHoes, Oldenciaal, De Vijver, MITO, Intensis, Oldenseel, Kaolim, Kulturhus Oldenzaal, Met mekaar!, De Samenloop, De Samenkomst, De Kubus, Op Eigen Wieken, De Flint, De Meerpaal, De Kiem.