Vloggers (8-12 jaar) gezocht!

Vloggers gezocht voor kinderpanel ‘Zoek het maar uit!’
Roos en Maud van het Jeugdpanel zijn op zoek naar enthousiaste vloggers en interviewers die hen willen helpen om ‘Zoek het maar uit’ bekend te maken onder alle kinderen en jongeren in Enschede. Ben jij gek op dans, muziek, theater, kunst, film of maaktechniek en lijkt het je leuk om jouw ervaringen of verhaal met anderen te delen? Meld je dan aan!

Wat doe je als lid van het kinder/jeugdpanel precies?

Als lid van het kinder/jeugdpanel denk je mee met het zichtbaar maken van alle activiteiten die de musea en culturele instellingen in Enschede hebben verzameld op het platform Zoek het maar uit. Omdat jij in de doelgroep valt – waar deze activiteiten voor zijn bedoeld – weet jij vast ook heel goed op welke manier jouw leeftijdsgenoten dit aanbod ‘gepresenteerd’ willen hebben. Kun je bijvoorbeeld goed vloggen? Stel je slimme, grappige of de bijdehandste vragen? Vind je het leuk om kinderen of volwassenen te interviewen? Stap je makkelijk op mensen af om een promotiepraatje of flyer te geven? Of ben je dol op filmen en editen? En lijkt het je leuk om dat talent in te zetten om Zoek het maar uit bekend te maken onder kinderen en jongeren én wil je graag meedenken op welke manier dat het beste kan? Dan is dit misschien wel iets voor jou!

Leeftijd

Kinderen van 8 – 12 jaar.

Aanmelden?

Ben je nieuwsgierig geworden en heb je zin in een kennismakingsgesprek om te kijken of dit écht iets voor jou is? Meld je dan voor 15 maart  aan via www.uitinenschede.nl/zoek-het-maar-uit-jeugdpanel en wie weet zien we je dan binnenkort op gesprek!

Periode:

  • Van 1 april t/m 31 augustus 2022
  • Afhankelijk van jouw beschikbaarheid ga je naar een voorstelling, neem je deel aan activiteiten of bezoek je een evenement (promotie, vloggen, interviewen)
  • Je hebt dan ongeveer drie contactmomenten met het Zoek het maar uit-team