Vriendenweek

Ontdek jouw nieuwe hobby tijdens de Vriendenweek van Kaliber! Instrumenten, zang, dans, theater of beeldende kunst? Van 7 tot 13 november zijn er open lessen op allerlei locaties, waar je gratis aan mee kan doen.

Je kunt je hier helaas niet meer voor inschrijven. Je kunt altijd een gratis proefles aanvragen.

Hieronder vind je alle mogelijkheden. Je moet je wel even aanmelden. Dit kan tot woensdag 2 november. Mocht er geen geschikte dag en tijd in staan voor jou, dan kun je altijd een gratis proefles aanvragen.

Volg een open muziekles

Bij Kaliber heb je keuze uit meer dan 30 instrumenten op allerlei locaties, voor jong en oud. Denk aan een dwarsfluit, cello, drums, piano of een gitaar. Maar ook de onbekende instrumenten klinken prachtig, zoals de traverso, tuba of de harp. Met welk instrument ga jij de uitdaging aan? Lijkt het je te gek om in een band te spelen? Dan ben je bij de popschool aan het juiste adres.

Volg een open zangles

Naast alle andere instrumenten, is je stem ook een prachtig instrument. Leer hem op de juiste manier gebruiken tijdens klassiek- of popzang. En hoe leuk is het om zelf liedjes te schrijven, op te nemen en uit te voeren? Dit kan met de cursus songwriting. Samen zingen kan natuurlijk ook. We hebben verschillende koren voor zowel kinderen, jongeren en volwassenen. Naast dat het heel gezellig is om in een koor te zingen, klinkt het ook nog eens heel mooi. Je leert als groep van elkaar waardoor je elkaar naar een hoger niveau kunt tillen.

Voor informatie, tijden en locaties van de verschillende koren kun je op deze pagina kijken.

Volg een dans- of yogales

Na een lange dag is het soms fijn om je even uit te leven bij dans. Dit kan bij ballet, streetdance, moderne dans, (kinder)yoga, dansexpressie of floorbarre & stretching. Kun je niet kiezen? In showdance komen verschillende dansstijlen aan bod. De ene keer is het op hakken met een snufje burlesque, de andere keer is het een stoerdere, funky geografie. Ook de allerkleinsten kunnen hun eerste stapjes zetten op de dansvloer bij peuter- en kleuterdans.

Voor informatie, tijden en locaties van de verschillende cursussen kun je op deze pagina kijken.

Volg een theaterles

In de theaterklas word jij uitgedaagd om je eigen fantasie te gebruiken. Hoe beeld je iets uit? En hoe verplaats je je in je rol? Wil jij naast acteren, ook nog zingen en dansen? Dan is de musicalklas wat voor jou. Tijdens de les ga je aan de slag met improvisatiespellen, zelf scenes maken, passende kostuums uitzoeken en liedjes instuderen.

Voor informatie, tijden en locaties van de verschillende cursussen kun je op deze pagina kijken.

Volg een kunstles

Ben jij graag creatief bezig met je handen en wil je graag beter worden? Laat dan je creativiteit de vrije loop in het atelier. Schilder je fantasie op het doek, leer een portret tekenen of maak een sieraad tijdens glasvormgeving. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden op het gebied van kunst!

Voor informatie, tijden en locaties van de verschillende cursussen kun je op deze pagina kijken.

Schroom niet om je op te geven, want waarom ook niet?

Mee met een vriend of vriendin

Heb je een vriend of vriendin die al les heeft bij Kaliber Kunstenschool? Dan kun je deze week een keertje met hem of haar mee!